2021 Yılının Son Alımı: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 7 İlde Alım Yapacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2021 yılının son alımları için Resmi Gazete'de ilan verdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başvuru şartları nelerdir? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başvuruları ne zaman? Haberimizin detayında...
10 Aralık 2021 15:08 Personel İlanları
2021 Yılının Son Alımı: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 7 İlde Alım Yapacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az 3.788 TL, en fazla 8 bin TL maaşla personel alımı için ilana çıktı. Kendi bünyesine toplam da 203 sözleşmeli personel alımı yapacak. Mühendis, büro personeli, destek personeli mimar ve şehir planlayıcısı kadrosunda alımlar yapılacaktır.

Alınacak personellerin maaşları özel bütçeden karşılanacak olup ilan detaylarında maaş bilgisi verilmiştir. Mühendis kadrosunda en az 6.765 TL en fazla 7.419 TL; büro personeli kadrosunda en az 4.039 TL en fazla 4.572; destek personeli kadrosunda en az 3.788 TL en fazla 4.020 TL; mimar kadrosunda en az 6.765 TL en fazla 7.419 TL; şehir planlayıcı kadrosunda en az 6.765 TL en fazla 7.419 TL maaş açıklaması Bakanlık tarafından yapılmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Başvuru Şartları

1 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) Kamu haklarından mahrum olmamak.

3) Kurum tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlanmak.

4) Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirlenen süre geçmiş olsa da kasten işlenen bir suçtan dolayı bir sene ya da daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, hırsızlık, irtikâp, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, rüşvet, zimmet, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma, sahtecilik, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ya da kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

5) Başvuruda bulunacak erkek adaylar için askerlik ilişiğinin olmaması.

6) Kurum tarafından yapılacak olan sözlü\yazılı\uygulamalı sınavda istenilen başarı puanını almış olmak.

7) Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamak,

9) SGK tarafından yaşlılık, emeklilik vb. aylık almıyor olmak.

10) 01 Ocak 2021 tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.

11) 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP(3), eğitim fakültesi mezunları için KPSSP(10) ön lisans mezunları için KPSSP(93) puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 10 Aralık 2021 tarihinde başlayıp 26 Aralık 2021 Pazar günü saat 23.59'a kadar sadece e-Devlet - Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Şahsen, posta, e-posta vb. yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan metni için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.