Emekliye iyi haber geldi; İki katı zam yapıldı... Ödemeler nakit olarak yapılıyor

Banka promosyonlarında yeni dönem. Emeklilere iyi haber geldi. Ziraat Bankası promosyon ücretlerine iki katı zam yaptı
28 Mart 2024 17:03 Ekonomi
Emekliye iyi haber geldi; İki katı zam yapıldı... Ödemeler nakit olarak yapılıyor

Yeni dönemde bankaların promosyon politikalarında önemli değişiklikler yaşanıyor. Emeklilere yönelik olarak sunulan promosyonlarda ise son dönemde önemli gelişmeler yaşandı. Bu kapsamda, Ziraat Bankası emeklilere yönelik promosyon ücretlerine iki katı zam yapma kararı aldı.

PROMOSYON ÜCRETLERİ ARTIRILDI

Emekliler için önemli bir gelir kaynağı olan promosyonlar, bankalar arasındaki rekabetin de etkisiyle sürekli olarak değişiyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan promosyon ücretlerine zam yapılacağını açıklamıştı.

Karara ilk uyan banka Ziraat Bankası oldu

Ziraat Bankası internet sitesinde yapılan açıklamada zamla ilgili detaylar paylaşıldı. İşte promosyon ücretiyle ilgili o duyuru

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi imkanı sunulmaktadır.

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2022 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2024 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı;

Şubelerimiz,
İnternet Şubemiz,
Ziraat Mobil,
ATM'lerimiz,
SMS
Müşteri İletişim Merkezimiz
aracılığı ile yapabilirsiniz.

4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüşebilirsiniz.​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.