2023 Hyundai Grandeur olağanüstü tasarımı ile tanıtıldı! İşte özellikleri

2023 Hyundai Grandeur etkileyici tasarımı ile piyasaya tanıtıldı. Araçla ilgili tüm merak edilen özellikler nihayet netlik kazandı. Peki ya 2023 Hyundai Grandeur'un fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...
20 Ekim 2022 21:00 Güncel Haberler
2023 Hyundai Grandeur olağanüstü tasarımı ile tanıtıldı! İşte özellikleri

Hyundai Grandeur tanıtıldı. Henüz ilk günden ilgi odağı haline gelen araç otomobil meraklıları tarafından beğeniyle karşılandı. İşte ayrıntılar...

Otomobil firmalarının yeni modellerine dair haberler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hyundai firması da şu anda Türkiye’de satışta olmayan bir model ile alakalı olarak duyuru yaptı. Hyundai Grandeur yenilenen tasarımı ile boy göstermeye başladı. Henüz piyasaya çıkmayan araç görenleri heyecanlandırıyor.

HYUNDAİ GRANDEUR GELİYOR!

Güney Kore’de Hyundai Grandeur ismiyle satışa çıkan otomobil için 2016 yılında tanıtım yapılmıştı. Bu otomobil diğer pazarlarda Hyundai Azera olarak yer almıştı. 2019 yılında makyaj operasyonu yapılan Hyundai Grandeur büyük ilgi görmüştü.

hyundai-2.jpg

Hyundai’den Grandeur modeli için yeni bir karar aldığı ortaya çıktı. Tasarımı tamamen yenilen firma Hyundai Grandeur’u piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 2023 model Hyundai Grandeur otomobil piyasasında da heyecanla karşılandı.

Güney Kore firması olan Hyundai yeni modeli Hyundai Grandeur’un iç ve dış tasarımına dair paylaşımlar yaptı. Aracın teknik özellikleri ile alakalı olarak herhangi bir bilgi paylaşılmazken oldukça nitelikli özellikleri olacağı tahmin ediliyor.

Hyundai Grandeur’un dış tasarımında ön boydan boya uzanan LED ışık imzası dikkat çekiyor. Geniş bir panjur ile dikey yerleşimli farlar markanın Staria modelini anımsatıyor.

hyundai-3.jpg

TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULACAK MI?

Hyundai Grandeur için Türkiye satışının olup olmayacağı merak ediliyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde çıkacak olan otomobilin Hyundai’nin yeni amiral gemilerinden birisi olacağı tahmin ediliyor. Türkiye’de piyasaya sunulacağı tahmin edilen Hyundai Grandeur için şu ana kadar Hyundai Türkiye tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

HYUNDAİ GRANDEUR TÜRKİYE FİYATI NE KADAR OLUR?

Hyundai Grandeur’un Türkiye piyasasına girmesi durumunda fiyatı merak ediliyor. Yüksek öTV de hesaba katılınca tahminlere göre bu otomobil en iyi ihtimalle 1 Milyon TL’nin üzerinde olacak. Tüm gelişmiş özellikleri bünyesinde barındıracak olan Hyundai Grandeur için fiyatların biraz tuzlu olabileceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.