Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara 5 bin TL hediye! Nasıl başvurulur?

Ziraat Bankası emekli vatandaşlar için promosyon ücretlerini artırdı. Bankadan gelen açıklamaya göre emeklilere 5 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Peki ya bu fırsattan yararlanmak için neler yapmak gerekiyor? İşte detaylar...
18 Ekim 2022 19:00 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara 5 bin TL hediye! Nasıl başvurulur?

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemelerini 5 bin TL'ye kadar yükseltti. Maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan emeklilere geri ödemesiz bir şekilde bu paranın hediye edileceği açıklandı.

Bir kamu bankası olan Ziraat Bankası emeklilerine müjdeli haberi duyurdu. Promosyon kampanyalarında sevindirici gelişme ülkemizdeki tüm emekliler için resmi olarak ilan edildiği belirtildi ve emekli promosyon kampanyasından yararlanılabileceği bildirildi. Ancak Ziraat Bankası promosyon ödemelerinin bu ay arttığı bildirildi.

5 BİN LİRAYA KADAR ÖDEME

Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka promosyon ödemelerini tamamen değiştirildiği belirtilirken Ekim ayı emeklilik kampanyasının başladığı bildirildi. Bankalarla imzalanan protokole göre emeklilerin ve hak sahiplerinin gelir/maaşları SGK’dan gelir/maaşlarına göre verilecek olan promosyon tutarları da paylaşıldı. Bu ödeme tutarları ise şöyle oldu:

ziraat-3.jpg

“3.500 TL’ye kadar olanlar için 3.000 TL,

3.500 TL – 7.500.-TL arası olanlar için 3.500 TL,

7.500 TL – 10.000.-TL olanlar için 4.500 TL

10.000 TL’den fazla olanlara 3 (üç) yıl süreyle 5.000 TL”

3 YIL MAAŞ ALMA SÖZÜ VERİLMELİ

Promosyon bedellerinin banka tarafından ödenebilmesi için emeklilerin ve hak sahiplerinin 3 yıl süreyle bankadan gelir/maaş alacağına dair başvuruda bulunmaları gerektiği ifade edildi. Yani emeklilerin maaşını bankaya taşıması ve 3 yıl boyunca maaş alma sözü vermesi gerektiği bildirildi.

ziraat-2.jpg

Bu promosyon ödemeleri hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada tutarın asgari olarak belirlendiği ve bankaların kendi uygulamalarına uygun olarak promosyon miktarını artırabileceği ifade edildi.

PAYLAŞILAN PROMOSYON TUTARI

Ziraat Bankası resmi sitesi üzerinden duyurulan promosyon ödeme tutarları ise şöyle oldu:

1.500 TL’nin altında emekli aylığı alanlar için 500,00 TL,

1.500 TL’den 2.500 TL’ye kadar emekliler için 625,00 TL,

2.500 TL ve üzeri emekliler için 750,00 TL.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum