Ziraat Bankası'ndan müşterilerine 250 TL nakit hediyesi!

Ziraat Bankası sürpriz bir haber ile gündeme geldi. Bankanın yaptığı açıklamaya göre Bankkart ile yapılacak olan ilk alışverişten sonra müşteriler, 250 TL'lik hediyeyi hesaplarında görecek.
20 Ekim 2022 14:00 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan müşterilerine 250 TL nakit hediyesi!

Ziraat Bankası, Bankkart ile yaptığınız her alışverişten sonra hesabınıza belirli miktarlarda para yatırıyor. Banka, ilk defa bu Bankkart'ı kullanacak müşterilerine ise 250 TL'lik ödeme yapacağını açıkladı.

Bankalar müşterileri için birbirinden farklı kampanya fırsatlarını yayınlamaya devam ederken bu defa Ziraat bankası duyurdu. Ayakkabı, giyim ve aksesuar alışverişlerinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira duyurusunda bulunan Ziraat Bankası yeni kampanyasının detaylarıyla oldukça merak edildi. İşte Ziraat Bankası Bankkart Lira kampanyası...

Giyim ve aksesuar kategorisinde yeni bir kampanya fırsatı yayımlayan Ziraat Bankası müşterilerine duyurdu. Kampanya detaylarından bahseden Ziraat bankası müşterileri harcadıkça kazanacak. Hem Giyim ve aksesuar kategorisinde hem de kafe ve restoranlarda yapılan her harcama geri dönüyor.

KAFE VE RESTORAN HARCAMALARINDA 100 TL!

17 Ekim ve 17 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kampanyanın ilk detayları duyuruldu. Kafe ve restoran sektörlerinde geçerli Bankkart POS'unda tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanıza 25 TL , toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecek.

zira3.jpg

Kafe ve restoran sektörlerinde her 250 TL harcamaya 25 TL toplamda 100 TL kazandıran Ziraat bankası sadece kafe ve restoran sektörüyle sınırlı kalmadı. Aynı zamanda giyim ve aksesuar sektöründe de müşterilerine kazandırmak isteyen Ziraat Bankası her iki kampanyasını da farklı sektörlerde müşterilerine sundu.

GİYİM VE AKSESUAR HARCAMALARINA 150 TL!

Kafe ve Restoran sektörlerinde 100 TL kazandıran Ziraat bankası giyim ve aksesuar sektöründe de müşterilerini düşünmeye devam ederken giyim ve aksesuar alışverişlerinizde 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira kazandıracak.

asgari23.jpg

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA KOŞULLARINI DUYURDU!

Ziraat Bankası müşterilerine özel düzenlenen kampanyanın koşulları duyurulurken kış aylarında giyim ve aksesuar sektörüne yapılacak her harcama Ziraat Bankası müşterilerine kazanç olarak geri dönecek. Ziraat Bankası kampanya koşulları resmi internet sitesinde şu şekilde yer aldı;

  • Kampanya 17 Ekim - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekmektedir.
  • Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı ayakkabı, giyim ve aksesuar sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her alışverişe 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verilecektir.
  • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.
  • E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
  • Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

17 Ekim - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Bankkart ile Bankkart anlaşmalı ayakkabı, giyim ve aksesuar sektörlerindeki üye işyerlerinde geçerli olan kampanyaya hemen katılım sağlayabilir, detaylı bilgi için Ziraat Bankası resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.