Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç sahiplerine 40.000 TL kredi imkanı!

Ziraat Bankası duyurdu... İhtiyaç sahibi vatandaşlar için 10 bin TL ila 40 bin TL'lik kredi desteği başladı. Düşük faizli kredi seçeneği ile ilgili tüm detaylar belli oldu...
24 Kasım 2022 21:03 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç sahiplerine 40.000 TL kredi imkanı!

Ziraat Bankası kredi seçenekleri arasına bir yenisini daha ekledi. 40 bin TL'ye kadar yeni kredi paketi duyuruldu. Kısa sürede yoğun bir başvuru sayısına ulaşan kampanyanın tüm detayları açıklandı.

Vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını internet üzerinden merakla araştırmaya devam ediyor. Yeni bir kredi paketi haberini Ziraat Bankası verdi. Peki bu paketin içinde neler var? Ziraat Bankası kredi paketi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ziraat-2.jpg

ZİRAAT BANKASI KREDİ PAKETİ

Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 10 bin TL ve 40 bin TL arasında kredi paketi kampanyası duyurdu. Ziraat Bankası bahsi geçen kampanyayı resmi internet sitesi üzerinden müşterileriyle paylaştı. Kampanyadan faydalanabilmek için bankanın müşterisi olmak gerekiyor. Ziraat Bankası'nın şartlarına uyan ve kampanyaya başvuru yapıp onay alan müşterilerin nakitleri anında hesaplarına yatacak. Kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar banka şubelerine gidebileceği gibi internet bankacılığı üzerinden de başvurularını oluşturabilecek.

para-13.jpg

İnternet bankacılığı üzerinden başvuru yapacak vatandaşlar 24 saat boyunca başvuru yapabilecek. Ziraat Bankası'nın açıklamalarına göre ihtiyaç kredisi kullanacak ve bankanın daha önce müşterisi olan vatandaşlar onaylanan kredilerini anında alabilecek. Bunun için banka şubesine gitmeye de gerek kalmayacak. Eğer banka şubesine giderek kredi başvurusu yapacaksanız kimlik belgenizi ve gelir belgenizi yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Sigortalı olarak çalışan vatandaşların da 6 aydır sigortalı olması gerekiyor. Emekli olan vatandaşların ise maaşlarını bankaya taşıması durumunda kredi notu göz önünde bulundurulmadan anında krediden faydalanmaları sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.