Ziraat Bankası'ndan araba satışı hamlesi! 100 bin TL'ye anahtar teslim

Yeni bir araba satın alacak vatandaşlara müjde! Ziraat Bankası, ihale usulü araç satışı hizmetine başladı. 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla otomobiller listeleniyor. İşte detaylar...
18 Ağustos 2022 02:08 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan araba satışı hamlesi! 100 bin TL'ye anahtar teslim

Araba satın almayı düşünen ancak hem 0 km hem de 2.el otomobil piyasasındaki fiyatlardan şikayet edenler için Ziraat Bankası’ndan müjde geldi! Ziraat Bankası icradan araç satışı ile piyasa fiyatlarının çok altında son model araçları satın alma fırsatı sunuyor. Ziraat Bankası’nın araç satışı ihale usulünde yapılıyor. İşte Ziraat araç satışında ihalesi devam eden ilanlar ve Ziraat araç satısından araba alma yöntemleri!

Ziraat Bankası’ndan Araç Satışı

Ziraat Bankası, kredi vb. borçları nedeniyle icradan gelen tüm araçlar için açık arttırma usulünde satış gerçekleştiriyor. Hatta artık bu araç satış ihalelerini “e-aracsatis.ziraatbank.com.tr” adresinden yapıyor. Bu web sitesi üzerinden yapılan satış ilanlarına Türkiye’nin her yerinden vatandaşlar katılım sağlayabiliyor.

ziraat-bankasindan-araba-satisi-hamlesi-100-bin-tlye-anahtar-teslim-2.jpg

Ziraat araç satış ilanlarına katılmak ve teklif vermek için tek yapılması gereken ise Ziraat Bankası’na ilan özelinde belirlenmiş olan teminat bedelini yatırmaktır. Teminat bedeli yatırılan ilan için ihale son teklif süresine kadar teklif iletilebiliyor. İhale süresi sonunda en yüksek teklife sahip olan kişiler aracı satın alma hakkına sahip olabiliyor. Hatta Ziraat Bankası, araç satış ihalesinde aracı satın alma hakkına sahip olan tüketicilere Ziraat Bankası uygun faizli araç kredisi desteği de sunuyor. Böylelikle çok daha uygun geri ödeme koşullarında yepyeni otomobillere sahip olabilmek mümkün oluyor.

Ziraat’ten Ticari Hatlı 2001 Model Minibüs

Ziraat Bankası’nın araç satış ilanlarına yeni eklenen 2001 model M 2000 Minübüs hatlı olarak satışta bulunuyor. Ziraat Bankası’nın Tokat’taki Zile şubesi tarafından yayınlanan ilana teklif vermek isteyenlerin 7.440 TL tutarındaki teminat bedelini ödemesi gerekiyor. Bu teminat tutarının ödemesini yapanlar henüz ilk teklifini almayan ve satış başlangıç bedeli 124.000 TL olan araç için teklif verebiliyor.

2013 Model Peugeot Bıpper 130.000 TL

Ziraat Bankası’nın Bartın ili Yalı ilçesi şubesi tarafından ilana koyulan 2013 model Peugeot Bıpper otomobil modeli sadece 130.000 TL başlangıç bedeliyle satışta bulunuyor. 2013 model Peugeot Bipper Van 1.3 HDI 75 HP otomobil modeline teklif verebilmek için Ziraat Bankası’na 7.800 TL tutarındaki teminat bedelinin ödenmesi gerekiyor. Teminat bedeli yatırıldıktan sonra 130.000 TL başlangıç bedeli üzerinden teklifler verilebiliyor.

ziraat-bankasindan-araba-satisi-hamlesi-100-bin-tlye-anahtar-teslim.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.