Ziraat Bankası'ndan 1.55 faizle 10 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası eşsiz bir kredi fırsatı ile karşımıza çıktı. Bankadan gelen açıklamaya göre emekli vatandaşları kapsayan bu kampanya, 10 bin TL'lik nakit desteği ihtiyacına koşuyor. 1.55 faiz oranıyla 36 ay vadeli kredi imkanı sunuluyor.
21 Ekim 2022 17:00 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan 1.55 faizle 10 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası'nın emekliler için duyurduğu yeni kredi seçeneği herkesi şaşırttı! 36 ay vade imkanıyla 1.55 faizle 10 bin TL kredi veriliyor. İşte ayrıntılar...

Emekliler ekonomik açıdan zor günler yaşayan vatandaş gruplarında ilk sıralarda yer almaya devam ediyorlar. En düşük emekli aylığı olan 3.500 TL ile geçinmek imkansız hale geldi. Asgari ücret olan 5.500 TL'nin altında maaş alan emeklilerin sayısı 7 milyonu buluyor. Bunun için de bu vatandaşlar acil nakit ihtiyacı içerisinde kalıyorlar. Para bulmakta zorlanan ve geçimlerini sağlayamayan emeklilere Ziraat Bankası yeni bir fırsat sunmaya başladı. Ziraat Bankası üzerinden emeklilere ihtiyaç kredisi verilerek nakit olarak desteklenmeleri sağlanıyor.

EMEKLİLERE DESTEK KREDİSİ!

Ziraat Bankası'nın emeklilere destek kredisi vermek için hazırladığı kredi kampanyası büyük ilgi görüyor. Devlet bir kamu bankası üzerinden emeklilere nakit desteği imkanı sağlıyor. Ziraat Bankası'na başvuran emeklilere kredi muslukları sonuna kadar açılıyor. Üstelik emeklilere Ziraat Bankası oldukça düşük bir faiz uyguluyor.

tak2.jpg

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre emeklilere nakit desteği sağlamak için verilen ihtiyaç kredisinin aylık faiz oranı yüzde 1,55 olarak açıklandı. Ziraat Bankası'nın normal ihtiyaç kredisinin aylık faizi yüzde 1,94 olurken emekliler yüzde 0,39 oranında faiz indirimi elde edebiliyorlar. Bu faiz indirimi ile çekilecek olan ihtiyaç kredisi ise nakit sıkışıklığı içerisindeki emeklilerin dertlerine derman oluyor.

Emekliler kullandıkları ihtiyaç kredisini 36 ay vadeye kadar kendilerinin belirleyecekleri vadelerde taksitlendirebiliyorlar. Bütçelerini sarsmayacak taksitlerle geri ödeme yapma imkanı bulan emekliler böylelikle aldıkları devlet desteği ile biraz olsun finansal açıdan rahat edebiliyorlar. Bu 36 ay vade imkanı ise 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için geçerli oluyor. 50 Bin TL'den 100 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100 Bin TL üzerindeki ihtiyaç kredileri 12 aya kadar vade ile verilebiliyor.

tak3.jpg

EMEKLİLERE GÜNDE 12 TL TAKSİTLE 10 BİN TL NAKİT DESTEĞİ!

Emekliler Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çektiklerinde aylık yüzde 1,55 faiz ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 10 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 388 TL oluyor. Bunun günlük taksit karşılığı ise 12 TL şeklinde hesaplanıyor. Günde 12 TL taksit ödemeyi kabul eden emekliler Ziraat Bankası'na hemen başvuru yapıp 10 Bin TL alabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.