Ziraat Bankası ve Halkbank'tan 20 bin TL nakit fırsatı! Başvuru şartı yok

Ziraat Bankası ve Halkbank nakit ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koşacak bir hamle gerçekleştirdi. Her iki bankada da başvuru şartı olmaksızın 7/24 ATM aracılığıyla 20 bin TL nakit desteği fırsatı başladı. İşte kampanyanın ayrıntıları...
27 Ağustos 2022 14:28 Ekonomi
Ziraat Bankası ve Halkbank'tan 20 bin TL nakit fırsatı! Başvuru şartı yok

Acil nakit ihtiyacı olanlar için müjdeli haber Ziraat Bankası ve Halkbank'tan geldi! Yapılan açıklamaya göre başvuru yapmaya ihtiyaç kalmadan, ATM'ye giderek 20 bin TL nakit desteğine ulaşabilirsiniz.

Artık nakit ihtiyacı olanlar yüksek faizli kredi çekmek zorunda değil. Bankaların acil nakde ihtiyacı olanlara özel başvuru şartı olmayan nakit avans ürünleri bulunuyor. Kamu bankaları Halkbank ve Ziraat Bankası, çok uygun geri ödeme koşullarıyla 7/24 anında nakit avans kullanma imkanı sunuyor. Kamu bankalarının nakit avans ürünleri taksitli olarak kullanılabiliyor. Üstelik şubeye gidilmesine gerek olmayan nakit avans kullanımı her ihtiyaç duyulan anda kullanılabiliyor. İşte Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından düzenlenen taksitli nakit avans kampanyalarının tüm detayları!

Halkbank Paraf Nakit Avans Kampanyası

Halkbank, Paraf kredi kartı müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için kredi prosedürleriyle uğraşmalarına gerek bırakmıyor. Halkbank Paraf kredi kartı olanlar şubeye gitmeden ve hatta başvuru yapmadan 7/24 kredi kartından nakit çekim yapabiliyor.
Uygun geri ödeme koşullarıyla yapılabilen Paraf kredi kartındaki nakit çekimler taksitlendirilebiliyor. Üstelik Paraf taksitli nakit avans kampanyasında 3, 6, 9 ve 12 ay vade imkanından yararlanılabiliyor. Ayrıca Halkbank taksitli nakit avans kullanımları sadece sabit %1.80 faiz oranından yararlanıyor.

ziraat-bankasi-ve-halkbanktan-20-bin-tl-nakit-firsati-basvuru-sarti-yok-2.jpg

Şubeye gitmeye gerek olmadan Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi ve Halkbank ATM’lerinden kullanılabilen taksitli nakit avans için Paraf kredi kartında tanımlı nakit avans limiti olması gerekiyor. Halkbank kullanılabilir nakit avans limitine uygun olarak tek seferde minimum 200 TL, maksimum ise 15.000 TL taksitli nakit avans kullanımı gerçekleştirilebiliyor. Buna göre 1.000 TL taksitli nakit avans kullanımı gerçekleştiren Paraf müşterileri 12 ay vade seçimlerine %1.80 faiz oranı üzerinden ayda sadece 95.49 TL taksit tutarından toplamda 1.145.89 TL ödeme gerçekleştiriyor.

Ziraat Bankası Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Ziraat Bankası taksitli nakit avans kampanyası sayesinde Bankkart kredi kartı müşterileri 12 aya varan vade imkanından yararlanabiliyor. Günlük minimum 100 TL, maksimum 20.000 TL nakit avans çekiçm limiti uygulanıyor. Şubeye gitmeye gerek olmadan Ziraat Mobil, Ziraat Bankası İnternet Şubesi kanallarından kullanım gerçekleştirilebiliyor.

ziraat-bankasi-ve-halkbanktan-20-bin-tl-nakit-firsati-basvuru-sarti-yok.jpg

Ziraat ATM’lerinden yapılan taksitli nakit avans çekimlerinde standart olarak günlük ATM para çekme limiti sınırlandırması uygulanmaktadır. Ziraat Bankası taksitli nakit avans kullanımında sabit %1.80 faiz oranından yararlanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.