Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti açıklandı!

Emekli promosyon ödemeleri son dönemlerde oldukça yakından takip edilmeye başlandı. Özel bankalarda bu rakam 10 bin TL'ye kadar çıkarken, kamu bankaları ise müşterilerinin beklentilerini karşılamakta güçlük çekti. Peki ya Ziraat Bankası'nda emekli promosyon ücreti ne kadar oldu?
30 Eylül 2022 21:08 Ekonomi
Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti açıklandı!

Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti belli oldu. Müşterileri hayal kırıklığına uğratan o rakamlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Emekliler, üç yıl boyunca maaşını aynı bankadan alacağına dair taahhüt vermesi durumunda, promosyon ödemesi almaya hak kazanıyorlar. Emekliler için banka değişikliklerinin başlamasıyla birlikte, birçok bankadan art arda açıklamalar gelmeye başladı. Maaş aralığına göre çeşitli promosyon ödemeleri sağlanırken, Ziraat Bankası’nın ne kadar ödeme yapacağı da merak ediliyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte, emeklilere verilecek promosyon ödemesi belli oldu

zira2.jpg

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Ziraat Bankası, maaş aralıklarına göre emeklilere değişen miktarlarda promosyon ödemesi yapacak. Ziraat Bankası tarafından yapılan resmi açıklama göre, üç yıl boyunca emekli maaşını bankadan alacağına dair taahhüt veren kişiler verilecek promosyon miktarları şu şekilde:

1.500 TL Altında Maaş Alanlara: 500 TL
1.500 – 2.500 TL Arası Maaş Alanlara: 625 TL
2.500 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 750 TL

zira3.jpg

Ziraat Bankası Promosyon Başvurusu

Maaşını Ziraat Bankası’ndan almak isteyen emekliler promosyon başvurularını, banka şubelerinden, internet şubesinden, mobil bankacılıktan, ATM’den, SMS ve Müşteri İletişim Merkezi’nden yapabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.