Ziraat Bankası duyurdu! Şubeye gitme zorunluluğu kalktı

Ziraat Bankası önemli bir açıklama ile karşımıza çıktı. Ziraat'ten gelen açıklamaya göre artık şubeye gitme zorunluluğu olmadan vatandaşlar bankada kendilerine hesap açabilecek.
24 Ağustos 2022 21:22 Ekonomi
Ziraat Bankası duyurdu! Şubeye gitme zorunluluğu kalktı

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre artık banka şubesine gitmeye gerek kalmadan hesap açma işlemleri gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar...

Ziraat Bankası tarafından duyuru yapıldı. Şubeye gidilmeden de yapılabilecek. Ziraat Bankası üzerinden hesap açmak isteyen vatandaşlar arkıt banka şubesine gitmeden hesap açabilecek. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek işlem ile ilgili ayrıntılar haberimizde…

Ziraat Bankası o işlem için gerekli duyuruyu yaptı. Bankaya gitmenize gerek kalmadı. Ziraat Bankası üzerinden hesap açmak isteyenler, banka şubelerine uğramadan hesap açabilecek. İnternet üzerinden online olarak işlem yapmak artık mümkün.

ziraat-2.jpg

Ziraat Bankası vatandaşlara yapmış olduğu duyuru ile müşterisi olmak isteyen vatandaşlara imkân sunuyor. Artık banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan hesap açılabilecek. Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası müşteri portföyünü çoğaltarak yoluna devam ediyor.

Ziraat Bankası müşterisi olmak isteyen vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden telefonlarına yükleyecekleri uygulama ile ilk adımlarını atabilirler. Telefona indirilmiş olan Ziraat Bankası uygulaması ile ilgili menülerden müşterimiz olun butonu tıklanarak hesap açma işlemi gerçekleştirilebilir.

ziraat-3.jpg

Ziraat Bankası Üzerinden Hesabı Açmak

Ziraat Bankası’na ait uygulama üzerinden başvuru yapılarak banka müşterisi olmak mümkün. Müşterimiz olun butonu kullanılarak gerekli bilgiler doldurulur. Kimlik kartınıza göre istenen bilgiler girildikte sonra, doğrulama işlemleri başarılı bir şekilde bittikten sonra banka ürünleri ile kişisel bilgilerin sorgulanacağı yeni bir sayfaya yönlendirme yapılır.

Son işlem olarak uygulama, müşteri temsilcisine sizleri yönlendirerek, görüntülü olarak yapılacak konuşmalarda hesap açma işlemlerinin tamamlandığı bilgisi sizlere sunulur. Canlı olarak müşteri temsilcisi ile yapılan görüşme esnasında sizlerden yönlendirmeleri takip etmeniz için gerekli talimatlar verilerek hesap açma işlemleri tamamlanmış olur.

Başvuru yaptıktan sonra, gerçekleştirilen başvurunun başarılı bir şeklide tamamlanarak görüntülü konuşma sonlandırılır. Ardından Ziraat Bankası tarafından banka müşterisi olduğunuzu bildiren mesaj sizlere iletilir.

Ziraat Bankası, müşterisi olan vatandaşlar için internet bankacılığı hizmetini sunmaya başlar. İnternet bankacılığına girilerek banka üzerinden her türü işlemi günün her saatinde yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi alınmak istenilirse Ziraat Bankası resmi internet sitesi ziyaret edilebilir. Bunun yanı sıra 0850 220 00 00 numara aranarak müşteri hizmetleri ile görüşme yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.