Yapı Kredi'den karşılıksız 7 bin 500 TL nakit desteği!

Yapı Kredi Bankası emekliler için müjdeli haberi verdi. Banka, 7 bin 500 TL karşılıksız nakit para desteği sağlıyor. Peki ya bu avantajdan yararlanmak için başvuru şartları neler? İşte detaylar...
28 Ağustos 2022 22:00 Ekonomi
Yapı Kredi'den karşılıksız 7 bin 500 TL nakit desteği!

Yapı Kredi'nin karşılıksız nakit desteği emekliler için duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre toplamda 7 bin 500 TL'lik ödeme sağlanacak. ATM'ye giderek bu parayı çekmek mümkün olacak.

Bankalar, hafta sonu fark etmeden emekli vatandaşlara toplam 7500 TL nakit para ödemesi yapıyor. Temmuz ayında maaş zammı ile mutlu olan emeklilere bir Müjdeli Haber de bankalardan gelmişti. Bankaların resmi internet siteleri üzerinden peş peşe emekli maaş promosyonu duyurusu yapıldı. Emekliye özel Ödeme yapacak olan bankalar, promosyon tutarlarına hariç hangi Nizam yapmaya devam ederken özellikle 7500 TL’nin üstünde çıkan nakit promosyon imkanları emekli vatandaşları da mutlu ediyor. Üstelik emekli vatandaşların promosyon ödemeleri ATM üzerinden veriliyor. Yani başvurusunu tamamlayanlar anında ATM’den 7500 TL nakit para kullanabiliyor.

Yapı Kredi Bankası da emekliye en yüksek maaş promosyonu ödeyen bankalar arasında yer alıyor. Hafta sonu demeden emeklinin ödemelerini yapmayı sürdüren banka Birgül başvuru işlemlerini tamamlayan herkese ATM’den istediği tutarı veriyor. Yapı Kredi Bankası son dönemlerde emekli maaş promosyonu ile öne çıkarken aynı zamanda emekli vatandaşlara özel ekstra avantajlı kredi ve kredi kartı paketleri düşünüyor. Peki Yapı Kredi’den emekli promosyonu almak için ne yapmak gerekiyor? Yapı Kredi bankası maaş promosyonu ile ilgili başvuru şartları ve merak edilen diğer detaylar haberimizin devamında…

atm-2.jpg

7500 TL NAKİT PARA ATM’DEN YATIYOR

Temmuz ayında enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte SSK ve BAĞ-KUR emeklileri maaş zammı almış aynı zamanda memur emeklileri ise toplu sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı almıştı. Neredeyse yüzde 40’ın üzerinde çıkan maaş zammı ile birlikte emekli vatandaşlar bankalar için cazip müşteri haline dönüştü. Emekliye banka promosyonu ödemeleri de maaş zammı sonrasında artış göstermeye başladı. Özel bankalar bu konuda peş peşe yeni fırsatlar sunarken kamu bankalarından hala bir ses çıkmadı. Yapı Kredi de özel bankalar arasında en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalardan biri oldu. Yapı Kredi’nin Maaş promosyonu 7.500 liraya kadar yükseldi.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN DE YAPILIYOR

Yapı Kredi Maaş promosyonu ile diğer bankalara fark atarken şu süreçte binlerce emekli müşteri kazandı. Üstelik Yapı Kredi’nin Maaş promosyonu başvurusu oldukça kolay. hem şubelerden hem de internet üzerinden promosyon başvurusu yapmak mümkün nokta Yapı Kredi den emekli promosyonu almak isteyenler başvuru işlemlerine anında tamamlayabiliyor. isterseniz en yakın şubeye giderek başvuru yapabilir isterseniz Yapı Kredi bankasının internet sitesi yara mobil bankacılık hizmetleri üzerinden promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

atm-3.jpg

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE ZAMAN ÖDENİYOR?

Yapı Kredi Emekli promosyonu başvuru işlemlerinizi takip eden 3 gün içerisinde ATM’den hesabınıza yatıyor. Yani hafta içi hafta sonu fark etmiyor promosyon ödemesi hesabınızda geçtikten sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi Bankası’nın promosyon ödemesi başvurularında ek bir koşul Aranmıyor sadece maaşınızı taşıyarak 3 yıl boyunca kalma taahhüdü vermeniz promosyon fırsatından faydalanmak için yeterli oluyor.

Yapı Kredi Bankası’nın şu anki promosyon teklifi 31 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerli. 30 Ağustos salı gününde resmi tatil olduğunu varsayarak son günün Pazartesi olduğunu söyleyebiliriz. Eğer şubelerden promosyon başvurusu yapmayı düşünüyorsanız en geç pazartesi günü başvuru yapmanız gerekiyor. Ancak internet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden başvuru yapmak isteyenler resmi tatil ve hafta sonunda da başvuru yapabilir.

Yapı Kredi Bankası’nın promosyon fırsatlarının yanında emeklilere özel ekstra kredi ve kredi kartı bile ürünleri de bulunuyor. Yani Yapı Kredi Bankası müşterisi olduktan sonra size özel sunulan avantajlı fırsatlardan faydalanmak mümkün olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.