Volkswagen Golf fiyatları yenilendi! Bu rakamları kaçıran pişman olacak

Volkswagen Golf fiyat listesi güncellendi. Henüz araç herhangi bir yeni zam ile karşılaşmadı. Fakat aracın çok yakında zamlanacağı bilinmekte. Dolayısıyla yeni bir otomobil satın almak isteyen kişilerin elini çabuk tutmasında fayda var! İşte o fiyatlar...
08 Ekim 2022 20:41 Ekonomi
Volkswagen Golf fiyatları yenilendi! Bu rakamları kaçıran pişman olacak

Volkswagen Golf fiyat listesi güncellendi. Peki ya Volkswagen Golf'ün fiyatları ne kadar oldu? İşte araba satın almak isteyenlerin kaçırılmaması gereken o fırsatın ayrıntıları...

Bildiğiniz gibi döviz kuru yerinde durmuyor. Sürekli olarak yükselen kurlar karşısında üreticiler de bunu maalesef ki zamma dönüştürüyor ve fiyatlara yansıtıyor. Hatta Toyota, Fiat, Kia gibi markalar bunu çoktan yaptı bile.

Ancak Türkiye’deki satışlarını arttırmak isteyen Alman otomotiv devi Volkswagen, şimdilik bu zam furyasına katılmış değil. Ancak gelecek ne getirir, önümüzdeki günlerde Volkswagen modellerine de zam gelir mi bunu bilemeyiz.

golf2.jpg

Volkswagen Golf fiyat listesi: Zamdan önce son fırsat

Bu sebepten dolayı zamdan önceki son fırsatı değerlendirmek istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda yarar var.

Zira C sınıfı hatchback denince akla ilk gelen modellerden birisi olan ve segmentine yön vermeye devam eden Volkswagen Golf, şimdi uygun fiyat seçenekleri ile yetkili satıcılarda alıcılarını bekliyor. Peki ama söz konusu aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi ne durumda?

Golf, ülkemizde 6 farklı seçenekle beraber satılıyor. Bunlardan giriş seviyesindeki donanımda manuel vites söz konusu. Impression olarak isimlendirilen paket, 1.0 litrelik benzinli motoru da bünyesinde bulunduruyor.

110 beygir güç üretebilen bu motor, performans anlamında hiç de fena bir grafik çizmiyor diyebiliriz. Tüm donanım seçenekleri ve fiyat listesine dair detayları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

golf3.jpg

1.0 TSI 110 PS Manuel Impression

Fiyatı: 599,900.00

1.0 eTSI 110 PS DSG Life

Fiyatı: 717,000.00

1.0 eTSI 110 PS DSG Style

Fiyatı: 808,700.00

1.0 eTSI 110 PS DSG R-Line

Fiyatı: 842,400.00

1.5 eTSI 150 PS DSG Style

Fiyatı: 861,000.00

1.5 eTSI 150 PS DSG R-Line

Fiyatı: 919,900.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.