Vakıfbank'tan rekor promosyon! 25 bin 500 TL hesabınıza yatacak

Vakıfbank 25 bin 500 TL promosyon ödemesi gerçekleştireceğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı personelleri için ödemeler başladı. Hesaplarınızı kontrol edin, her an yüklü bir ödemeyle karşılaşabilirsiniz!
08 Kasım 2022 23:11 Ekonomi
Vakıfbank'tan rekor promosyon! 25 bin 500 TL hesabınıza yatacak

Vakıfbank, Milli Eğitim Bakanlığı ile promosyon ödemeleri için anlaşma sağladı. MEB personelleri için 25 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Binlerce emekli vatandaş emekli maaş promosyonu için bankaların sunduğu fırsatları yakından takip etti. Yeni müşteri kazanmak ya da var olan müşterilerini kaybetmek istemeyen özel bankalar emekli maaş promosyonları için yarış haline girdi. Daha sonra kamu bankaları da emekli maaş promosyonu yarışına dahil oldu.

Emekli maaş promosyonları gündemdeki yerini korurken bankalar, kamuda çalışanları için de promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Kurumlar bankalarla yaptıkları anlaşma sonucu çalışanları için promosyon miktarını belirliyor.

para-2.jpg

Promosyon Tutarı Açıklandı

Maaş promosyonlarına yönelik son açıklama, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) yapıldı. Yapılan açıklamada, promosyon tutarı da açıklandı.

Kasım ayı içindeki promosyon ücreti artışına Vakıfbank’ta dahil oldu. Bu kapsamda, Vakıfbank Genel Müdürlüğü de MEB ile yaptığı anlaşma sonucunda promosyon ücretini 25 bin 500 liraya çıkardığını duyurdu.

MEB tarafından yapılan yeni açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı’nın merkez teşkilatlarında görevli personellere ücret ve maaş gibi ödemelerin gerçekleştirildiği Vakıfbank’la personeller başına 3 bin TL olan promosyonlar yenilendi.

para-6-002.jpg

Vakıfbank Promosyon Anlaşması Ne Zamana Kadar Sürecek?

Vakıfbank’la gerçekleştirilen görüşmelerin sonucunda 31 Aralık 2023’de bitecek olan maaş promosyonu sözleşmesi, 2 yıl süreyle uzatıldı. Buna göre, daha önce personel başına ödenen 3 bin liraya ek 22 bin 500 lira daha ilave edildi. Böylece MEB personeli promosyon ücretleri 25.500 TL’ye çıktı.

Vakıfbank ve MEB arasında atılan yeni imzanın ardından promosyon ödemeleri 16 Kasım 2022’de personel hesaplarına yatacak.

MEB’in konuya yönelik yaptığı açıklama şöyle:

”Millî Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıflar Bankası ile personel başına 3 bin TL ödenmek üzere 1 Ocak 2021’den geçerli ve üç yılı kapsayan banka promosyon anlaşması, Bakan Mahmut Özer’in talimatıyla yeniden güncellendi.

Maaş promosyonu 25 bin 500 liraya yükseldi. Vakıfbank Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucu 31 Aralık 2023 tarihinde süresi dolacak olan maaş promosyon sözleşmesi, iki yıl ilave edilerek revize edildi. Buna göre daha önce personel başına alınan 3 bin liraya ek olarak 22 bin 500 lira daha ödenerek maaş promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu.

Vakıflar Bankası MEB şubesiyle imzalanan sözleşmeye göre banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022 tarihinde personelin maaş hesaplarına yatırılacak.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı taşra teşkilatında görev yapan personeller ise bağlı bulundukları il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerin daha önce aldıkları karar doğrultusunda sözleşme yaptıkları bankalarla çalışmalarını yürütüyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.