Vakıfbank 25 bin 500 TL rekor promosyon ödemesi veriyor!

Vakıfbank rekor bir promosyon ödemesi için anlaşma sağladı. Vakıfbank'ın Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı anlaşma sonucunda MEB personelleri için 25 bin 500 TL ödeme yapılmasında karar kılındı.
07 Kasım 2022 23:02 Ekonomi
Vakıfbank 25 bin 500 TL rekor promosyon ödemesi veriyor!

Milli Eğitim Bakanlığı personelleri için 25 bin 500 TL promosyon ödemesi verilecek. Vakıfbank Genel Müdürlüğü müjdeli haberi paylaştı. Anlaşmanın detayları belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) gelen son dakika açıklamaya göre, MEB merkez teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıflar Bankası ile personel başına 3.000 TL ödenmek üzere 1 Ocak 2021 yılında geçerli ve üç yılı kapsayan banka promosyon anlaşması, Bakan Mahmut Özer’in talimatıyla ödemeleri güncellendi.

para.jpg

Vakıfbank Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonuç verdi 31 Aralık 2023’te süresi dolacak maaş promosyon sözleşmesi, iki yıl ilaveyle güncellendi. Habere göre, daha evvel personel başına alınan 3.000 TL'ye ek olarak 22 bin 500 lira daha ödeme yapılarak maaş promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu.

Vakıflar Bankası ve MEB şubesi arasında imzalanan anlaşmaya göre, banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022’de personelin maaş hesaplarına ödemeler yatacak.

MEB’e bünyesinde olan taşra teşkilatında görev yapan personel ise bağlı oldukları il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin daha önce verilen karar doğrultusunda sözleşme yaptıkları bankalarla çalışmalarına devam etmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum