Ünlü ekonomistten flaş dolar tahmini! "35 TL olacak..."

Yaptığı piyasa tahminleri ve analizleri ile isminden sürekli söz ettiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer doları olan vatandaşlar için yeni bir açıklamada bulundu. Geçer'in yaptığı son tahminlere göre dolar kuru yakında 35 TL'yi görebilir.
18 Kasım 2022 21:00 Ekonomi
Ünlü ekonomistten flaş dolar tahmini! "35 TL olacak..."

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun çok yakında 35 TL'yi bulabileceğine işaret etti. Geçer'in o tahmini herkesin dikkatini üzerinde topladı...

Dolar kurundaki hareketli grafik bugün de devam ediyor. Dün 105 seviyesine kadar düşen doalr endeksi bugün 106 oldu. Dolarda yukarı yönlü hareket yaşanırken Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumları gelmeye başladı.

Her açıklamasında doların yükseleceğini hatta 35 TL'ye kadar yükseleceğini söyleyen Geçer şimdi de çarpıcı bir açıklamada bulundu. Geçer, ''Dolar ikiye katlar'' diyerek dolardaki düşüşlerin gelip geçici olduğunu ve doların yükseleceğini söyledi. İşte son dakika dolar yorumu...

dolar-2.jpg

DOLAR 35 TL OLACAK!

Dolar kuru ile ilgili rakam veren Selçuk Geçer; “Türk lirasında kırılma ihtimalleri güçlendi. Dolar kuru enflasyona uyarlanırsa 30 TL – 35 TL seviyeleri görülebilir diyorduk. İşte dolar kuru her an bu civarlara doğru kırılabilir.'' diyerek doların yükseleceğini söyledi.

''DOLAR İKİYE KATLAR''

Doların 35 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer dolar yorumlarına devam ediyor. Geçer 35 TL olmasını beklediği dolar için ''Dikkatli olmakta yarar var. Gelen bilgiler buna işaret ediyor. Dolar kurunun beklediğimiz yükselişi öyle ya da bu tür gerçekleşecek. Bunun önünde durmak imkansız. İstediğiniz kadar dolar kurunu baskılayın. Bugün tutarsınız yarın daha çok yükselir ve farkı ikiye katlar.” diyerek yatırımcıları uyardı.

Peki son dakika dolar ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL kaç lira? İşte son dakika dolar/TL kuru...

dolar.jpg

DOLAR/TL KURU SON DAKİKA

Dolar/TL kuru bugün yukarı yönlü bir grafik sergiliyor. Dolar endeksi 105 seviyesinden 106 seviyesine yükseldi. Dolar endeksi yükselirken dolar TL kuru da değer kazanmaya başladı.

Dolar yatırımcıları son dakika doların ne kadar olduğunu araştırıyor. Dolar/TL kuru piyasaların son işlem günü olan Cuma günü alış fiyatı 18,69 TL, satış fiyatı ise 18,70 TL seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi 106'dan değerleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.