Ünlü ekonomist doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı!

Ünlü ekonomi uzmanı Selçuk Geçer flaş bir açıklama ile gündeme geldi. Yaptığı isabetli tahminler ile adından sıkça söz ettiren Geçer, doların 30 TL olacağı tarihi duyurdu! İşte detaylar...
05 Ekim 2022 21:26 Ekonomi
Ünlü ekonomist doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı!

Son dönemlerde dolar hızla yükselmeye devam ederken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer flaş bir tahmin ile gündeme geldi. Doların 30 TL'ye ulaşacağını ifade eden Geçer, o seviye için tarih verdi!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 1 saat içerisinde büyük bir zıplama yaparak 30 TL'ye ulaşabileceğini söyledi. Selçuk Geçer, dolar kurunun gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aralık ayında doların 10 TL'ye düşüp 6 ay içerisinde tekrar 18 Türk Lirası'na yükselmesini değerlendiren Geçer, korkutan bir yorumda da bulundu.

do3.jpg

Tecrübeli ekonomist, şu ifadeleri kullandı:

"DOLARDA 19 LİRAYA HAZIR OLUN"

"Dolarda 19 liraya hazır olun. Dolardaki ilk hedef 19 lira olacak. Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelirsek şaşırmayın. Dolar 27 Aralık'ta 12 liraya geldi. Ama bu artık olmayacak. Merkez Bankası o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcamıştı. Bu maceranın toplam süreci 5 ay. 5 ay içerisinden 12 liradan tekrar 18.50 liraya çıktı."

do2.jpg

"1 SAATTE DOLAR 30 LİRAYI GÖREBİLİR"

Selçuk Geçer'in dolara dair son sözleri ise bomba etkisi yarattı. Geçer açıklamasında, "1-2 saatlik olay. 1 saatte dolar 30 lirayı görebilir. Hazırlıklı olun. Dolar borcu olanları ve elinde dolar olanları uyarıyorum. Elinizdekilerden olmayın. İlerde çok pişman olursunuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.