TOTAL'den 1.500 TL yakıt hediyesi! Bu kampanya kaçmaz

Ünlü otomotiv devi Dacia benzersiz bir kampanya ile karşımıza çıktı. Yapılan açıklamaya göre Dacia, TOTAL istasyonları aracılığıyla müşterilerine 1.500 TL yakıt hediyesi verecek. İşte kampanyanın detayları...
19 Ekim 2022 19:00 Ekonomi
TOTAL'den 1.500 TL yakıt hediyesi! Bu kampanya kaçmaz

Dacia, TOTAL istasyonları aracılığıyla 1.500 TL'lik yakıt hediyesinde bulunacak. Peki ya kampanyanın detayları neler? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Türkiye’de son aylarda akaryakıt fiyatları araç sahipleri için önemli bir sorun olmaya başladı. Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından zor durumda kalıyorlar. Otomobillerini çalıştırırken kırk defa düşünen ve maliyet hesaplaması yapmak zorunda kalan araç sahiplerine güzel haberi Dacia duyurdu. Dacia tarafından açıklanan Ekim kampanyasına göre müşterilere yakıt hediyesi veriliyor.

1.500 TL YAKIT HEDİYESİ KAMPANYASI

Dacia tarafından benzersiz araba kampanyasına dair bilgilendirmeler yapıldı. Müşteriler Dacia model bir sıfır kilometre araç almaları durumunda 1.500 TL yakıt hediyesi alabiliyorlar. Otomobil satın almayı düşünenler bu yakıt hediyesine göre hareket edebiliyorlar.

total3.jpg

Dacia’nın yakıt hediyesi kampanyasından yararlanabilmenin şartları da merak ediliyor. Bu kampanyadan yararlanabilmek için müşterilerin sıfır kilometre Dacia model araç satın alırken Dacia Finans’tan kredi kullanmaları gerekiyor. Bu şekilde hem kredi taksitleri Ocak 2023’e erteleniyor hem de 1.500 TL yakıt hediyesi kazanma imkanına sahip olunuyor.

Ayrıca Dacia’nın yakıt hediyesi kampanyasından yararlananlar kampanya fiyatına dahil olarak +1 yıl uzatılmış garanti ve ilk periyodik bakım paketlerinden de faydalanabiliyorlar. Yakıt hediyesi alabilmek için Dacia Finans’tan kredi kullanmak gerekirken Maxxi Warranty ile Maxxi Bakım paketlerinin de alınması şartı bulunuyor.

total2.jpg

6 AY BOYUNCA HER AY 250 TL YAKIT HEDİYESİ

Dacia’dan 1.500 TL yakıt hediyesi kazanan müşteriler bu imkandan nasıl yararlanabileceklerini de merak ediyorlar. Buna göre müşterilerin kazandıkları yakıt hediyesi 6 ay boyunca kullanılabiliyor. Müşterilerin Club TOTAL hesaplarına her ayın 7’sinden 250 TL yükleme yapılıyor. 6 ay boyunca toplamda 1.500 TL bedava akaryakıt alınabiliyor. Bu yakıt hediyeleri TOTAL istasyonlarında geçerli oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.