Tapu ve Kadastro 81 ilde memur alımı yapıyor! Başvuru şartları açıklandı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü memur alımı ilanı yayımladı. Yapılan açıklamaya göre 81 ilde alımlar gerçekleştirilecek. Toplamda 425 kişi istihdam edilecek. Başvuru şartları resmen duyuruldu.
24 Kasım 2022 18:00 Ekonomi
Tapu ve Kadastro 81 ilde memur alımı yapıyor! Başvuru şartları açıklandı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü memur alımı yapıyor. 425 kişinin alınacağı ilanda başvuru şartları ve tarihleri resmen açıklandı. Tüm detaylar belli oldu...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tarafından yayınlanan ilana göre 424 tekniker ve 1 büro personeli alımı yapılacaktır. Memur alımı adayları başvurularını online olarak yapacaklardır. İlan detayına ait tüm bilgileri sizler için haber detayımız da verdik.

2022/07/29/personel.jpg

Tapu Müdürlüğü Devlet Memuru Alımı Müracaat Şartları

Devlet Memuru kanunlarına uygunluk sağlamak ve taşımak.

Türk uyruklu vatandaşlar başvuru yapacaklardır.

Farklı bir kurum da sözleşmeli kadro da personel olarak çalışıyor olmamak.

Adaylar mezun oldukları programa göre başvuru yapacaklardır. Farklı unvanlara eğitim şartını taşımadan başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

En az önlisans mezunu adayların kontenjanlarına lisans kadrosu, lisans kadrosundan mezun olan adaylar önlisans kadrosuna başvuru yapamayacaklardır.

Kamusal haklarından yoksun olan devlet memuru adayları yayınlanan ilana başvuru yapamazlar.

Devlet Memuru Alımı Kadro Dağılımı Nedir?

Kamu kurumu tarafından alınacak personel kadro dağılımı; 352 Tapu Müdürlüklerin de sözleşmeli tekniker alımı, 73 Kadastro Müdürlüğü sözleşmeli tekniker alımı ve 1 kadastro müdürlüğü büro personeli alımı yapılacaktır.

2022/09/10/bilisim-personeli-3.jpg

Sözleşmeli Personel Alımı Kadro Dağılımı

3 Afyonkarahisar, 5 Ağrı, 2 Aksaray, 4 Antalya, 2 Ardahan, 1 Artvin, 4 Aydın, 8 Balıkesir, 2 Batman, 2 Bayburt, 2 Bingöl, 1 Bolu, 1 Burdur, 10 Bursa, 6 Çanakkale, 2 Çankırı, 1 Çorum, 7 Denizli, 1 Düzce, 7 Edirne, 4 Erzurum, 5 Gaziantep, 2 Giresun, 2 Gümüşhane, 1 Hakkari, 1 Hatay, 1 Iğdır, 24 İstanbul, 8 İzmir, 1 Karabük, 3 Kars, 9 Kastamonu, 2 Kayseri, 5 Kırklareli, 1 Kilis, 1 Kocaeli, 6 Konya, 2 Kütahya, 7 Manisa, 2 Muğla, 1 Nevşehir, 1 Niğde, 1 Rize, 7 Sakarya, 3 Siirt, 1 Sinop, 2 Sivas, 3 Şanlıurfa, 8 Tekirdağ, 1 Tunceli, 1 Van, 1 Uşak, 2 Yalova ve 4 Yozgat.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, tarafından yayınlanan kılavuza göre memur adayları başvurularını 1 Aralık 2022 ve 11 Aralık 2022 tarihleri arasında başvuru alınacaktır. Başvurular online (elektronik) ortam da alınacaktır. Kamu personeli adayları başvurularını e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı üzerinden yapacaklardır. Şahsen, posta veya e-posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.