Son Dakika Açıklaması Yapıldı! 31 Ekim Tarihine Kadar Ödeme Alabilirsiniz!

31 Ekim'e kadar ödemeler yapılacak. Bankalar destek açıklaması yaptı. 31 Ekim tarihine kadar Denizbank ve Halkbank üzerinden başvuru yapan vatandaşlar için ödeme bilgileri güncellendi.
23 Ekim 2022 15:00 Ekonomi
Son Dakika Açıklaması Yapıldı! 31 Ekim Tarihine Kadar Ödeme Alabilirsiniz!

Denizbank ve Halkbank'ın başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasına katılanlar, en düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve 30.000 TL'lik ödeme alarak kendi hesaplarına kanıt göstermeden hemen kredi yatırabilecekler.

Bankaların son dönemde yürüttüğü kredi kampanyalarına göre 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bu işlemlerde 36 ay ihtiyaç kredisi alabilecek. 3 ay gecikmeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi Başvuru sahiplerinin kredi geçmişlerinin incelenmesi ve daha önceki bankacılık faaliyetlerine ilişkin yapılan sorgulamaların ardından Denizbank ve Halkbank, onay vereceklerini açıkladı. Başvurularını tamamlamak isteyen vatandaşlar diledikleri yerden internet bankacılığı uygulamaları ile, Denizbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ise diledikleri zaman mobil cihazlarına kısa mesaj göndererek ve onay olarak hesaplarına para yatırarak başvuruda bulunabilirler.

Cebimde Kredi kampanyasına katılmak için kredi kartı kimliğinizi ve doğum tarihinizi aralarında boşluk bırakarak 32 80'e mesaj atabilirsiniz. Kullandırılan krediler aynı gün kullanılacak olup, 32 80 Cebimde Kredi kampanyasına katılanlar, nakit ihtiyaçları olması durumunda diledikleri zaman bu hesaplardan ödeme alabileceklerdir. Halkbank aracılığıyla kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, banka şubesine gitmeden diledikleri zaman başvuruda bulunabilirler. 31 Ekim'e kadar ihtiyaç kredisi başvuru formunu dolduran Halkbank müşterileri, hesaplarına yatırılacak ve diledikleri zaman kullanabilecekleri düşük faizli kredilerden yararlanabilecek.

Halkbank'ın Ekim ayı Emeklilik Promosyonları Açıklandı

Emekliler, maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan almayı taahhüt ettikleri takdirde bankalardan promosyon teşviki almaya hak kazanırlar. Halkbank'ın ödeme yapacağı kampanya, banka tanıtım açıklamalarının akmaya devam ettiği bu ortamda merak uyandırıyor. Ekim ayında yapılacak promosyon ödemesi Halkbank'ın açıklamasıyla duyuruldu.

Halkbank Ekim 2022 Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Üç yıllığına Halbank'tan maaş almayı kabul eden emekliler belli bir promosyon alacak. Halkbank, Ekim ayından itibaren emeklilere aşağıdaki promosyon tutarlarını sağlayacak:

  • 1500 TL'den az geliri olan emekliler için 500 TL
  • 1.500 ile 2.500 TL arası emekli maaşı alanlar 625 TL
  • 2.500 TL üzeri maaş alan emekliler için 750 TL

Halkbank'ın sunduğu promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını üç yıl boyunca Halkbank'tan almaya devam etmeyi kabul etmeleri gerekiyor. Koşulları tamamlayan kişilere promosyonları için ilgili maaş skalalarına göre ödeme yapılır. Söz konusu promosyondan yararlanmak için banka şubesi, ATM, Halkbank emeklilik hattı veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.