SGK'dan emeklilere 19 bin TL promosyon müjdesi!

Sosyal Güvenlik Kurumu maaşını kamu bankalarına taşıyan emekli vatandaşlara müjdeyi verdi! SGK o emeklilere 19 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.
09 Kasım 2022 13:00 Ekonomi
SGK'dan emeklilere 19 bin TL promosyon müjdesi!

SGK emeklileri sevindiren bir haberle gündeme geldi. Maaşını kamu bankalarında tutan vatandaşlara 19 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

En iyi promosyonu yakalamak için emekliler defalarca fikir değiştirdi. Daha doğrusu en iyi promosyonu yakalamak isteyenler tarafından bankalar değiştirilip, maaşlar farklı yerlere taşındı. Bu konuda çok farklı açıklamalar yapılmaya başlandı. Yapılan açıklamalarda promosyon miktarları gün geçtikçe farklı şekillerde açıklanıyor. Bu miktarlar emekliler için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

19.000 TL Ödeme

Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli maaşı ya da dul ve yetim maaşı alanların hepsini ilgilendiren yepyeni bir teklif geldi. Üç yıl kendilerinde maaşlarını bulundurmak şartı ile artık devlet bankaları emeklilere 19 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapacaklar.

sgk.jpg

Bunun iyi bir fırsat olduğunu bilen birçok kişi maaşlarını en kısa zamanda devlet bankalarına taşıma hazırlığına başladı. Hatta bankadan bilgiler alınmaya başlandı bile.

Bu şekilde hem de en güvenilir buldukları devlet bankaları aracılığı ile maaş ödemelerini alabilecekler. Haber hemen toplumun her kesiminde yayılmaya başlandı. Kesinlikle bu yola gidecek yani maaş taşıyacak çok sayıda emekli olacağı düşünülmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.