PTT'den Emeklileri Düşündüren Büyük Kredi Kampanyası! Anında Kredinizi Çekebilirsiniz.

PTT'nin kredi kampanyasıyla ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Gelinen noktada emekli vatandaşların rahatlıkla bu ihtiyaç kredisinden faydalanabileceği belirtildi. Başvuru yapmanız halinde yüzde kaç faiz oranı üzernden kredi çekebilirsiniz? İşte 15 bin TL'lik kredi hakkında merak edilenler...
13 Kasım 2022 12:17 Ekonomi
PTT'den Emeklileri Düşündüren Büyük Kredi Kampanyası! Anında Kredinizi Çekebilirsiniz.

PTT'nin güncel kredi kampanyası hakkında detaylar iletildi. Öyle ki anlık olarak kredi çekmek ve bunu düşük faiz oranlarla gerçekleştirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. PTT'nin vatandaşlarına sağladığı bu kampanyada bazı şartlar da yer alıyor. PTT 15 bin 300 TL nakit ödemesi gerçekleştiriyor. Hemen siz de bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Kimlerin bu imkandan faydalanabileceği resmen açıklandı.

Emekli maaş promosyonu yarışına geçtiğimiz süreçte PTT de dahil olmuştu. Maaşını Sosyal Güvenlik Kurum’undan alan emekliler için en düşük promosyon rakamında değişiklik yapılarak, promosyon tutarları yükseltilmişti. Emekli maaşını PTT’den alan vatandaşlar için ise yeni bir duyuru yapıldı.

SGK tarafından emekli promosyon ödemeleri Kasım ayı itibarıyla güncellendi. Kamu bankaları da SGK tarafından yapılan duyuruya uyarak maaşını kendi bankalarından alan müşterilerine ödemelerini yapmaya başladı. PTT emekli promosyonu da güncellenirken, maaşını PTT’den alanlar için ihtiyaç kredisi açıklaması geldi.

PTT emekli ihtiyaç kredisi kampanyası!

Emekli maaşını PTT üzerinden alan emeklilere ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi Aktif Bank ve N kolay kredi ile sunulurken emekliler 50 bin TL’ye kadar düşük faizli kredi kullanabilecekler. PTT tarafından yapılan açıklamada, acil nakit ihtiyacı olan emeklilere kefilsiz, şartsız tek bir SMS ile kredi verileceği belirtildi. Emekli maaşını PTT’den alan vatandaşlar, 50 bin TL’ye kadar kredi için başvuru yapabiliyorlar. Kredi tutarı ise onay alındıktan hemen sonra kişinin PTT hesabına yatırılıyor.

Örnek hesaplama tablosuna bakıldığında 15 bin 300 TL tutarındaki kredi için 36 aya kadar vade kullanılabiliyor. PTT emekli SMS kredisinde faiz oranı yüzde 2.69 olarak belirlendi. Bu krediyi kullanan emekliler ayda yalnızca 729,84 TL taksit ödüyorlar. Kredi için ek olarak bir de 80,33 TL tahsis ücreti alınıyor.

Bankalardan bir türlü kredi kullanamayan ve başka bir bankada hesap açtırmak isteyemeyen emekliler, PTT yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaralarını 3050’ye kısa mesaj olarak gönderdiklerinde anında kredi tutarlarını hesaplarında görebilecekler.

PTT emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Kasım ayında Sosyal Güvenlik Kurumu’nun 19 banka ile imzaladığı anlaşma neticesinde emekli maaş promosyonlarında taban tutarlar belirlendi. Bu açıklama sonrasında Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank belirlenen tutarları maaş müşterilerinin hesaplarına yatırmaya başladı.

SGK’dan gelen açıklamaya göre maaşı 3 bin 500 TL altında olanlara 3 bin TL,

3 bin 501 TL ila 7 bin 500 TL olanlara 3 bin 500 TL

7 bin 501 ila 10 bin TL arasında maaş alanlara ise 4 bin 500 TL,

10 bin TL’den fazla emekli maaşı alanlara da 5 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Kefilsiz, şartsız tek bir SMS ile PTT’den emekli kredisi almak isteyenlerin 3050’ye mutlaka kısa mesaj göndermesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum