PTT Emekli Promosyonunda Büyük Artış! Emekliler PTT Promosyonu ile Bayram Edecek

PTT'nin emekli promosyonu için yapmış olduğu duyuru dikkat çekti. Tek seferde artan emekli promosyon ödemelerindeki son durum belli oldu. Yüksek ödeme yapacak olan PTT, eski promosyon miktarlarını güncelledi. Emekliler en fazla ne kadar ödeme alabilecek? Güncel ödeme listesi açıklandı.
12 Kasım 2022 16:01 Ekonomi
PTT Emekli Promosyonunda Büyük Artış! Emekliler PTT Promosyonu ile Bayram Edecek

Hesaplara yatacak ödemeler maaş tutarına göre farklılık göstermektedir. Yeni tutarlar pek çok kişinin yüzünü güldürecek. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının yaptığı açıklamada yeni oranların nasıl olacağına da yer verildi. PTT'nin güncel olarak ne kadar promosyon ödemesi yapacağın dair bilgi verildi. Üst limit ise merak ediliyor. Dolayısıyla bazı bankalar gibi yüksek tutarda ödeme mi yapacak bu soru yanıt buluyor.

Buna göre kişi 3500 TL’ye kadar olan maaşı için 3000 TL promosyon alabilecek. Kişinin maaşı 3500 ile 7500 TL arasında ise promosyonun tutarı 500 TL artacak.

7500 ile 10000 TL arasında olanlar ise 4500 TL promosyon alacak. Ayrıca kişi 10000 TL ve daha fazla maaş alıyorsa hesabına yatacak miktar 5000 TL olacaktır. Maaşın yüksek olması yatacak paranın da fazla olması anlamına geliyor. Bu sebeple maaş ve promosyon oranına dikkat edilmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.