PTT duyurdu! Kefilsiz ve şartsız 80 bin TL kredi imkanı başladı

PTT emekli vatandaşları sevindiren bir açıklamayla gündeme geldi. PTT'den gelen açıklamaya göre emeklilere kefilsiz ve şartsız 80 bin TL kredi desteği sunulmaya başlandı. Aktif Bank üzerinden kredi başvuruları açıldı.
09 Kasım 2022 14:00 Ekonomi
PTT duyurdu! Kefilsiz ve şartsız 80 bin TL kredi imkanı başladı

PTT, Aktif Bank üzerinden emekli vatandaşlara 80 bin TL kredi imkanı sunuyor. Krediden yararlanacak kişiler kefilsiz ve şartsız bir şekilde bu imkandan yararlanabiliyor.

Emeklilik ile bir taraftan gelirler neredeyse yarıya inmekte bunun yanı sıra tüm diğer giderlerde artışlar olmaktadır. Büyüyen çocukların eğitim giderleri artmaktadır. Sağlık giderleri yükselmekte ve ikinci ek iş yapma olanağı iş gücü düşmesi ile azalmaktadır. Enflasyon derdi de diğer taraftan maaşlarının gün geçtikçe yetersiz hale gelmesini sağlamaktadır. Bu durumda açık vermeye başlamakta ve ödeme güçlükleri yaşamaktadırlar.

En Çok Emeklileri Sevindiren Haber!

PTT aracılığı ile Aktif Bank tarafından sağlanan kredinin miktarı 80.000 TL olarak belirlenmiştir.

ptt-3.jpg

Emeklilerin TC kimlik numarası ile almaları mümkün olacaktır. Yalnız ön şart 80 yaşından küçük olmak olarak belirlenmiştir.

Diğer sevindirici durum ise kredinin kefilsiz ve şartsız olarak verilmesidir.

Sadece emekli olmak yeterlidir. İpotek ve teminat gibi şeyler gerekmemektedir. Bu da birçok kredi alacak kişi tarafından beğeni kazanmış bir niteliktir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.