Promosyon miktarı 20 bin 500 TL'ye çıktı! Resmen açıklandı

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü bugün flaş bir açıklama ile karşımıza çıktı. Yapılan açıklamaya göre Akbank ile yapılan görüşmeler sonucunda promosyon rakamları 20 bin 500 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...
21 Ekim 2022 23:00 Ekonomi
Promosyon miktarı 20 bin 500 TL'ye çıktı! Resmen açıklandı

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon rakamlarını güncelledi. Akbank ile el sıkışan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 20 bin 500 TL ödeme yapılacağını açıkladı.

Emekli promosyonlarına için bankalardan art arda açıklamalar gelmeye devam ederken, çalışanlar kurumlardan gelecek haberleri büyük bir merakla bekliyor. Her geçen yeni bir kurumdan daha duyuru gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, yapılan açıklama ile birlikte, 20.500 TL promosyon için anlaşmaya varıldığı belirtildi.

promosyon3.jpg

20.500 TL Hesaplara Yatacak!

Bakanlıklardan, belediyelerden, üniversitelerden ve çeşitli kurumlardan promosyon açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bu açıklamalara son olarak Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü eklendi. Müdürlük tarafından yapılan duyuruda, Akbank ile 20.500 TL promosyon ödemesi için anlaşma sağlandığı belirtildi.

promosyon-2.jpg

Anlaşma Sağlandı

Bankalar ile kurumlar arasında yapılan promosyon görüşmeleri sonucunda, anlaşma sağlanırsa resmi açıklama yapılıyor. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada da ”Akbank ile yaptığımız promosyon görüşmelerimiz 20.500 TL olarak başarı ile tamamlanmıştır. Bu süreçte yoğun çaba serf eden sendikalarımızın temsilcilerine teşekkür ederiz. Eğitim camiamıza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.