Peşinatsız Taksitle Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde! Karşınızda 2022 Model Nissan Qashqai!

Sıfır araba fiyatlarının artması, tüketicilerin cüzdanlarına zarar verirken aynı zamanda satışları da azaltıyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere bekledikleri şans Nissan tarafından verildi.
20 Ekim 2022 16:00 Ekonomi
Peşinatsız Taksitle Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde! Karşınızda 2022 Model Nissan Qashqai!

Maliyetler artıp araç satışları düşmeye başlayınca, yeni otomobil üreticileri sayıları artırmak için birbiri ardına yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Nissan, yeni lansmanı yapılan reklamlar sonucunda bir açıklama yayınladı.

Nissan, peşinat ödemeden otomobil satın alma imkanı sağlayan kampanyayı başlattı. Yeni kampanyadan yararlanmak isteyenler, faizsiz taşıt kredisi ve takas desteği gibi diğer kampanyalardan da faydalanabilirler.

Nissan Sıfır Peşinat ile Sıfır Araç Satıyor

Ekim kampanyasıyla Nissan, yeni bir araç satın almak isteyen tüketiciler için en son pazarlama girişimini başlattı. Kampanya kapsamında Nissan Qashqai modeli alıcılarına aynı anda hem kredi imkanından hem de takas desteğinden yararlanma seçeneği sunuldu. Nissan Qashqai'yi satın almak isteyenler, kampanya kapsamında Ekim ayı sonuna kadar 120 bin liraya kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi paketinden yararlanabilecek. Ayrıca takas desteğinde 20 bin liraya kadar alanlar, 24 ay vadeli ve yüzde 1,59 faiz oranıyla 240 bin liraya kadar taşıt kredisi desteği çekebiliyor.

Maksimum kredi paketi ile duyurulan kampanya parametreleri dahilinde üç farklı seçenek sunulacaktır. 12 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli 120.000 TL faizsiz kredi tercih edenlere çekilebilecek. İşletmeler, maksimum 300.000 Türk Lirası değerinde, 24 ay vadeli, 1,49 faiz oranı ile taşıt kredisi çekebilirler. Üçüncü seçenekte ise 15 ay vadeli ve maksimum 150 bin lira faizsiz kredi sağlanacak. Peşinat ödemeden yeni araç almak isteyenlere 24 ay 15.000 TL taksitle ödeme seçeneği sunulacak.

Nissan ve Renault Hisseler Konusunda Anlaşmazlık Yaşıyor

Fransız otomobil üreticisi Renault, elektrikli araç pazarındaki rakipleriyle daha iyi rekabet edebilmek için işini yeniden yapılandıracak. Şirket, içten yanmalı motorlu araçlar konusundaki çalışmalarını elektrikli araç geliştirme ve üretme çalışmalarından ayırarak bunu yapmayı hedefliyor. Doğal olarak, bunu yapmadan önce Nissan'ın ittifak üyesi olarak onayını almalıdır. Bir Fransız şirketi olan Renault, bir Japon şirketi olan Nissan'ın %43'üne ve Nissan, Renault'nun %15'ine sahiptir.

Alınan bilgilere göre Nissan'ın çok uzun bir süredir mevcut hisse seviyesi farkından memnun olmadığı bildiriliyor. İki işletme, kendi hisse seviyelerini eşitlemeye çalışıyor. 1999 yılında Renault-Nissan, dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden biri olmak için Fransız-Japon ülkesi Japonya ile güçlerini birleştirdi. Nissan, Renault'dan yaklaşık 4 milyar dolarlık bir yatırım almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.