Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Nakit ihtiyaç kredisi kullananlar anında 10.000 Türk Lirası alabiliyor. Bankaların yürüttüğü kampanyaların yanı sıra 10.000 TL ihtiyaç kredisine ihtiyacınız varsa sizin için oluşturulmuş Kredi kampanyalarını kullanma seçeneğiniz bulunmaktadır.
23 Ekim 2022 14:00 Ekonomi
Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Bankaların müşterileri, özellikle kredi kartı kullananlar, düzenli ödeme yaptıkları sürece bankalardan ihtiyaç duydukları her an 10.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabilmektedir. Bu açıklamanın ardından QNB Finansbank, banka kredi notu 1500 ve üzeri olan müşterilerin şubelere gelmesi yerine internet bankacılığı uygulamaları ile işlem yapacağını ve kredi kullandıracağını ve ihtiyaç kredisi kullanmak istediğini açıkladı.

Qnb Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isterseniz, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalara katılarak dilediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz. Banka kredisi şartlarına bağlı kaldığınız sürece bu onaylı kredileri verildiği gün kullanabilirsiniz. Qnb Finansbank, bireysel müşteri ve banka kredi notu 1.500 ve üzeri ise kredi başvurusu yapacak vatandaşların ihtiyaç kredisinden faydalanmasını sağlıyor. Onaylanan krediler, kendi kredi notlarına göre faiz oranlarından yararlanarak sizlere düşük faizli krediler sunmaya devam etmektedir. 10.000 TL kredi çekerseniz, işlemlerinizi 36 ayda tamamlayabilir, dilerseniz ilk taksit ödemenizi 45 veya 90 gün erteleyerek krediyi rahatlamak için kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank SMS ile Kredi Fırsatı Sunuyor

Başvuru yapmak isterseniz cep telefonunuzdan SMS göndererek koltuğunuzdan onay alıp almadığınızı anında öğrenebilirsiniz. Kimlik numarasını 50-30'a mesaj olarak, cep telefonundan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar aynı gün başvuruda bulunabilecek ve yetkilendirilmiş kredilerin ne kadar olduğunu öğrenebilecekler. Kimliğinizle kredi başvurusu, Qnb Finansbank resmi internet sitesinde, bankanın mobil uygulamasında veya şubelerde yer alan ihtiyaç kredisi başvuru formunu kullanarak yapılabilir.

Enpara'yı Tavsiye Edene 3.000 TL Kazanma Şansı

QNB Finansbank'ın dijital ve ücretsiz bankacılık hizmeti Enpara yeni bir kampanya başlattı. Enpara'yı ve yaklaşan kampanyayı tanıdıklarına anlatanlara toplam ödül 3 bin TL. QNB Finansbank'ın hizmetlerini yalnızca internet üzerinden sunan şubesiz, ücretsiz bankacılık kuruluşu Enpara, bir başka cazip kampanyaya daha imza attı. Tüketicileri için sürekli yeni kampanyalar başlatan Enpara, bu yeni kampanya kapsamında Enpara'yı tavsiye edenlerin toplam 3.000 TL ödeme alacağını bildirdi.

Ekonominin sürekli düşüşü durmak üzere değil. Bankalar, yükselen fiyatlar ve döviz kurları karşısında halka nakit promosyonlar sunmaya devam ediyor. Çok sayıda bankacılık kuruluşu faaliyetlerini aralıksız sürdürürken, halk da onlardan yoğun bir şekilde yararlanmaya başladı. Enpara müşterileri son zamanlarda yapılan bir kampanyadan fazlasıyla memnun kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.