Maaşını Kamu Bankasına Taşıyana Ertelemeli Kredi!

Emekli vatandaşlara önemli bir ihtiyaç kredisi teklifinde bulunuldu. Zira emekli maaşını Ziraat Bankası, Halkbank veya Vakıfbank'a taşıyanlara 25 bin TL'lik ihtiyaç kredisi verilecek. Bu kredi kapsamında ise çeşitli detaylar ortaya çıktı. Faiz oranından vade sayısına kadar oldukça avantajlı kredi teklifi sunuldu.
15 Kasım 2022 21:00 Ekonomi
Maaşını Kamu Bankasına Taşıyana Ertelemeli Kredi!

Vakıfbank, Halkbank veya Ziraat Bankası'na emekli maaşınızı taşımanız durumunda 25 bin TL ihtiyaç kredisi çok uygun şartlarda verilecek. 36 aya kadar vade seçeneği ve 1,94 faiz oranı ile bu kampanyadan faydalanmak isteyenler şimdiden başvuru yapıyor. Üstelik kredi ödemelerini erteleyebileceksiniz.

Türkiye'de yeni yılda yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kalan devlet tarafından emeklilere 25 bin TL nakit ödeme yapılacağı bildirildi. Kasım ayı itibariyle 750 TL olan promosyonu en az 3 bin TL'ye kadar yükselten Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan emeklileri mutlu edecek sıcak gelişme yaşandı. Bu doğrultuda düşük faizli kredi için hazırlıklar resmen başladı.

Devlet tarafından nakit kredi kampanyası doğrultusunda bankalar 25 bin TL ödeme yapacak. 36 ay vadeye kadar sağlanacak olan ihtiyaç kredisinde gerçekleştirilecek işlemler ile aynı gün içerisinde ödemeler hesaplara aktarılacak.

para-9.jpg

EMEKLİ MAAŞINI TAŞIYANA 25 BİN TL

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası emekli maaşlarını devlet bankalarına taşımaları durumunda kolay kredi imkanına erişebilecek. 25 bin TL nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar tarafından başvurular gerçekleştirerek hızlı bir şekilde işlemler tamamlanabilecek. Onaylanan bu tutar anında hesaplara aktarılacak.

Vatandaşlar 25 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olarak yapılacak kredilerde Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından emekli maaşı almaları durumunda kolay krediye erişebilecek.

25 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecek olan vatandaşlarda başvurular SMS, şube ve mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirebilecek. En uzun vade ise 36 ay kadar açıklanırken en yüksek ihtiyaç kredisi kampanyası ise yüzde 1,94 olarak açıklandı. Devlet destekli kredi kullanmak isteyen kişilerin herhangi bir avukatlık ve icralık durumu olmaması gerekiyor.

para-4.jpg

90 GÜN ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK

Devlet destekli olarak verilecek yeni kredi kampanyasında başvurular bankalar tarafından alınacak. Nakit kredi desteği sağlanırken 90 gün ertelemeli avantajı da herkesi cezbediyor. Bu süreçte hesaplara yatırılacak olan ödemeler de krediler aynı gün içerisinde kullanabilecek.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından 25 bin TL ihtiyaç kredisinde emekli maaşınızı bankadan almanız yeterli olacaktır. Emekli maaşlarını devlet bankalarından alacak emekliler; icralık ve avukatlık olmaması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.