Kamu bankalarından müjde! TOGG satın almak isteyenler için benzersiz kredi fırsatı

Yerli otomobil projesi TOGG geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı resmi tören ile birlikte banttan indi. Mart ayında piyasaya çıkması beklenen yerli ve milli elektrikli otomobil projesi için sevindiren haber geldi! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın TOGG satın almak isteyenler için benzersiz bir kredi fırsatı sunacağı açıklandı.
01 Kasım 2022 18:22 Ekonomi
Kamu bankalarından müjde! TOGG satın almak isteyenler için benzersiz kredi fırsatı

Yerli otomobil projesi TOGG, uzunca bir süredir merakla bekleniyordu. Seri üretim için çalışmaların başladığı otomobilde, ön siparişler şubat ayı itibariyle açılacak. Ön sipariş için heyecan devam ederken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TOGG almayı düşüneneler için kritik bir açıklama yaptı.

635c1a554e3fe01af4df5eee.webp

”3 Kamu Bankası da Destek Verecek”

TOGG’u almak isteyen kişiler için çeşitli kolaylıklar sağlanacağı düşünülüyordu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRT Haber canlı yayınında müjdeyi verdi. Bakan Nebati, kamu bankaları ile görüşme yaptıklarını ve TOGG almak isteyen kişiler için düşük faizli kredi imkanının sağlanacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, TOGG için düşük faizli kredi verecek.

TOGG Ne Kadar?

TOGG’un fiyatına ilişkin pek çok iddia ortaya atılsa da resmi makamlardan konuya dair henüz bir açıklama yapılmadı. TOGG ön siparişe açıldığı zaman, fiyatı da netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.