Kamu bankalarından 6.000 TL nakit fırsatı! Saniyeler içinde hesabınıza yatıyor

Kamu bankaları acil nakit ihtiyacı çeken vatandaşlar için eşi benzeri olmayan bir fırsatla karşımıza çıktı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan gelen açıklamaya göre müşteriler 6.000 TL nakit ödemesinden yararlanabiliyor. Peki ya nasıl başvuru yapılır? Tüm detayları sizlere açıkladık.
17 Kasım 2022 16:00 Ekonomi
Kamu bankalarından 6.000 TL nakit fırsatı! Saniyeler içinde hesabınıza yatıyor

Kamu bankaları acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 6.000 TL anında ödeme yapıyor. Saniyeler içinde başvurarak siz de bu imkandan yararlanabilirsiniz!

Acil paraya ihtiyacınız varsa bankaların nakit avans kampanyalarını değerlendirebilirsiniz. Çekebileceğiniz miktar kredi kartınızın limitine bağlı olarak değişecektir.

Limiti yüksek kimseler 6.000 TL’ye kadar çekebilirken genelde bankalar müşterilerine 3.000 TL’ye kadar çekim hakkı tanımaktadır. Ayrıca bu limitin artması için bankanın müşteri temsilciyle de konuşulabilir.

para-8.jpg

Uygun Fiyatlı Avans Kampanyaları

Bankaların sunduğu kampanyalara bakacak olursak Ziraat Bankasının oldukça uygun bir kampanyası var. 1,40 faiz oranıyla müşterilerine kredi çekme imkânı sunuyorlar.

Faiz tutarı üzerinden de yüzde 5 BSMV ve yüzde 15 KKDF alıyorlar. Halkbank ise paraf üzerinden 15.000 TL ye kadar nakit avansı çekmeye izin veriyor.

Aldığınız meblağı 12 ay taksitle yüzde 1,63 faiz oranı ile geri ödemeniz gerekiyor. Vakıfbank ise bireysel kullanıcılarına yüzde 1,63 ticari kullanıcılarına ise yüzde 1,53 faiz oranıyla nakit avans imkânı sunuyor.

Eğer acil olarak nakde imkanınız varsa bu kampanyaları kaçırmamanızı öneririz. Böylece uygun faiz oranıyla kredinizi almanız uygun olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.