İş Bankası’ndan Ev Kredisi Fırsatı! Başvurular Sonunda Başladı!

İş Bankası’ndan konut kredisi fırsatı geldi. Her ailenin arzusu, ev diyebileceği bir yere sahip olmaktır. Şimdilerde ise ev almanın tek yolu krediye başvurmak. Bankalar, ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kredi kampanyaları planlayarak müşterileri kendi kurumlarına çekmeye çalışmaktadır.
20 Ekim 2022 15:00 Ekonomi
İş Bankası’ndan Ev Kredisi Fırsatı! Başvurular Sonunda Başladı!

Buna paralel olarak, yurt içi talebin her geçen gün artmasıyla halk finans kuruluşlarına itilmektedir. Çözüme gelince bankalar başı çekiyor çünkü konut kredisi tek seçenek. Konut kredisine olan talebin artması sonucunda bankalar halka birçok seçenek sunuyor. Tüketicileri çekmek için her banka farklı bir pazarlama çabası başlatır. Kampanyayı yöneten bankalardan İş Bankası, vatandaşlara her şey dahil konut kredisi sağlıyor. Her şey dahil konut kredileri ile müşterilerine finansal destek sunmaktadır. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler İş Bankası’nı tercih edebilir ve konut satın almak için finansman seçeneğinden yararlanabilirler. Bu fırsattan yararlanmak için başvuru yapılması gerekmektedir.

Ev talebindeki artış bankaları harekete geçmeye teşvik etti. Kira yorgunu vatandaşlar kendi evlerini satın almak için kredi arıyorlar. Ev satın almak isteyenler İş Bankası’nı tercih edebilir ve rekabetçi faiz oranlarıyla geniş pazarlama avantajlarından yararlanabilir. Başvuru yapılırsa, gerekli inceleme olumlu sonuç verdiğinde kredi kullanılabilir.

is-bankasindan-ev-kredisi-firsati-basvurular-sonunda-basladi.png

Konut Kredileri Kampanyası Herkesi Memnun Ediyor

İş Bankası’nın müşterilerine sağladığı konut kredisi ile vatandaşlar ev sahibi olabilecek. Tüm potansiyel maliyetler için makul faiz oranları geçerlidir. Banka, konut edinirken ödenen tüm masrafları ödeyecektir. Kredi tahsis ücreti, taşınır taşınmaz rehin bedeli, ekspertiz muayene ücreti gibi çok sayıda maliyet banka tarafından karşılanmakta ve çeşitli zamanlarda halkı rahatlatmaktadır. Artık bu masraflar için endişelenmeyin. Bankanın tüm masrafları karşılamasını sağlayarak daha rahat nefes alabilirsiniz.

Başvuru sahibi konut kredisi kapsamındaki tüm masrafları ödemese dahi kamuya sunulacak kredi tutarı ekspertiz analizi ile belirlenen değerden fazla olabilmektedir. Halkın her daim yanında olan İş Bankası, müşterilerini çok rahat ettiriyor. Bu seçenekleri kendilerine sunan birçok vatandaş İş Bankası’nı tercih ediyor. Bu fırsatlardan yararlanmak için uygulama da kullanılabilir.

İş Bankası Müşterileri Hesap Şoku Yaşadı

Mobil bankacılık uygulaması üzerinden hesaplarına erişmeye çalışan İş Bankası müşterileri erişim sorunu yaşadı. Uygulamanın bazı kullanıcıları giriş yapamadı, bazıları ise uygulamanın hesap bilgilerine erişemedi. Kullanıcıların Türkiye İş Bankası mobil bankacılık uygulamasına erişimi engellendi. İş Bankası uygulamasının İşCep olarak bilinen erişim sorunu yaklaşık bir saat sürdü.

Uygulamaya giriş yapmaya çalışan bazı istemciler bunu hiçbir şekilde başaramadı. Öte yandan uygulamaya erişebilenler ise "Şu anda hesabınızla ilgili bilgileri görüntüleyemiyoruz. Lütfen en kısa zamanda bir kez daha deneyin" uyarısını gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.