İş Bankası ödemelere başladı! Emeklilere 7 bin 500 TL nakit desteği

Milyonlarca emekli vatandaşı ilgilendiriyor! İş Bankası emekli promosyon ödemeleri için önemli bir duyuruda bulundu. Kısa bir süre önce başvuruları sona eren promosyonlar, nihayet müşterilerin hesaplarına yatmaya başladı.
02 Kasım 2022 18:00 Ekonomi
İş Bankası ödemelere başladı! Emeklilere 7 bin 500 TL nakit desteği

İş Bankası emekli promosyon ödemeleri için harekete geçti. Ödemeler bugün itibarıyla resmen başladı. 7 bin 500 TL hesaplara yattı.

Emeklilere maaş promosyonu konusunda özel bankalar arasında tam anlamıyla bir rekabet yaşanıyor. yan ödemelerle birlikte bu rakam neredeyse 10 bin liraya kadar çıktı. Emekliye maaş promosyonu yarışına kamu bankaları da katılmıştı. SGK ile yapılan anlama çerçevesinde kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, 5 bin lira verme kararı almıştı.

si3.jpg

Emekliye maaş promosyonu için İş Bankası verdiği 7500 lira için yeni bir karar aldı.

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından olan İş Bankası emekli maaş promosyon kampanyası 31 Ekim pazartesi günü bitiyor. 1 Eylül’de başlattığı 7 bin 500 liralık emekli maaş kampanyası pazartesi günü tamamlanıyor. Alınan bilgiye göre, İş Bankası’nın başlattığı emekli maaş kampanyasına büyük ilgi olmuştu. Banka Ağustos ayına kadar 5 bin lira olan kampanyayı daha sonra 7 bin 500 liraya yükseltmişti. 1 Eylül’de başlayan kampanyadan faydalanmak isteyenler pazartesi gününe kadar İş Bankası şubelerine başvuruda bulunabilecek.

si2.jpg

Öte yandan İş Bankası’ndan 7 bin 500 liralık emekli maaş promosyonu almak isteyenler İş Bankası internet şubesi üzerinden de başvuruda bulunabilecek. Banka ayrıca emekli tanıdığını getiren müşterilerine de 500 liralık kredi kart puanı veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.