İş Bankası Emekli Promosyonu 30 Kasım'a Kadar Süre Verdi!

İş Bankası'ndan gelen açıklama ile birlikte emekli promosyonu müjdesi verildi. 30 Kasım'a kadar başvuru yapılması halinde 7500 TL'ye varan ödemeler sizleri bekliyor olacak. Dolayısıyla yüksek emekli promosyonu kampanyasındaki güncel ödeme miktarları da paylaşıldı.
14 Kasım 2022 13:37 Ekonomi
İş Bankası Emekli Promosyonu 30 Kasım'a Kadar Süre Verdi!

Emekli promosyonu denildiğinde akla gelen bankalardan biri olan İş Bankası, farkını ortaya koyuyor. Bankadan gelen haberle birlikte emekli promosyonunda güncelleme yapıldı. 30 Kasım'a kadar süre verildi. Türkiye gündeminde uzun süredir yer alan konulardan birisi de banka promosyonları olurken geçtiğimiz aylarda milyonlarca emekli vatandaş bankaların promosyon ödemesinden yararlanmak için maaşlarını farklı bankalara taşımışlardı. Promosyon ödemeleriyle ilgili gelişmeler devam ederken İş Bankası duyuruda bulundu.

30 Kasım tarihine kadar maaşını İş Bankası'na taşıyan vatandaşlara ödeme yapılacağı duyurulurken 3 bin 500 TL emekli maaş alan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Bankaların müşteri skalalarını yükseltmek amacıyla geçtiğimiz aylarda girdiği promosyon yarışı devam ediyor.

İŞ BANKASI PROMOSYON KAMPANYASI

Promosyonla ilgili gelişmeler özellikle de emekli maaşını taşımak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken İş Bankası emekli promosyon açıklamasında bulundu. Emekli promosyon kampanyasıyla ilgili duyuruda bulunan İş Bankası 30 Kasım tarihine kadar emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan vatandaşlara maaş miktarına göre nakit para veriyor.

thumbs-b-c-9c9be9b1c0320ff4ca13fa0edeb5bdf4.jpg

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada ”T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.” denildi.

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emekli vatandaşlar maaş miktarı kadar ödeme yapılacak. Bu doğrultuda 3500 TL ve 7500 TL arasında maaş alanlara 5250 TL promosyon ödemesi yapılacağı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.