ING Bank'tan emekli vatandaşlara 7 bin TL nakit ödeme!

ING Bank emekli promosyon ücreti açıklandı. Bankadan gelen duyuruya göre ay sonuna kadar emekli maaşını ING'ye taşıyan müşteriler, 7 bin TL'lik nakit ödeme imkanından yararlanabilecek.
20 Ekim 2022 18:00 Ekonomi
ING Bank'tan emekli vatandaşlara 7 bin TL nakit ödeme!

ING Bank emekli vatandaşlara 7 bin TL promosyon ödemesi veriyor. Ay sonuna kadar siz de hesabınızı bu bankaya taşıyarak nakit olarak promosyon paranızı alabilirsiniz.

Türkiye'de milyonlarca vatandaş için sıcak gelişmeler duyurulmaya devam ediyor. Buna göre ise kimlik kartını alarak o bankaya gidecek olan emekliler için ödenecek promosyon rakamı açıklandı. Ülke genelinde uzun süredir devam eden promosyon rakamları Kasım ayı itibariyle 19 bankada güncellenecek. Ay sonuna kadar birçok bankanın yüksek promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen emeklilere duyurular yapılmaya başlandı. İşte detaylar ve daha fazlası kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

Ekim ayı itibariyle emekli promosyonları uzatılırken Kasım ayı başı ile birlikte yeni promosyon anlaşması geçerli olacak. Buna göre ise emeklilere sağlanan promosyon rakamlarında yeni döneme giriliyor. Bu doğrultuda ING Bank'tan 7 bin TL promosyon ödemesi emeklilerin hesaplarına aktarılacak.

ing3.jpg

ING EMEKLİ MAAŞ ÖDEMELERİ

Türkiye'de her sene müşteri sayısını arttıran ING Bank yaptığı yeni kampanya ile birlikte gündeme geldi. Promosyonda en yüksek rakamı veren ING, Kasım ayı itibariyle yeni rakamları merak edilmeye başlanmıştı. Buna göre ise 31 Ekim'e kadar promosyon rakamları kaldığı yerden devam ediyor. Bu doğrultuda kimlik kartı ile birlikte ING Bank'a gidecek olan emeklilere 7 bin TL nakit ödemesi yapılacak.

ING Bank'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın.

Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor.

Emekli maaşını taşıyanlara, %1,69'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING'de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!"

ing2.jpg

ING Bank tarafından yapılan duyuru da emekliler maaşlarını taşımaları durumunda bankadan 7 bin TL koşulsuz şartsız geri ödemesiz nakit ödemesini alabilecek. Emekli yakınını getirecek olan emeklilere de toplamda bin 250 TL ek promosyon ödemesi yapılacak. Emekliler bu kampanyaya katılmaları durumunda toplamda 8 bin 250 TL promosyon ödemesinden faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.