Halkbank Müjdeyi Verdi: Günlük 7 Lira Taksitle Kredi Dağıtıyor! Cepleriniz Dolacak!

Emekli vatandaşlara özel İhtiyaç kredisi sunan bankalar arasında yerini alan Halkbank düşük faiz oranı desteği ile beraber emekli vatandaşlara özel mini destek kredisi paketleri ile resmen göz doldurdu.
19 Ekim 2022 21:01 Ekonomi
Halkbank Müjdeyi Verdi: Günlük 7 Lira Taksitle Kredi Dağıtıyor! Cepleriniz Dolacak!

Emekli vatandaşlara özel İhtiyaç kredisi sunan bankalar arasında yerini alan Halkbank düşük faiz oranı desteği ile beraber emekli vatandaşlara özel mini destek kredisi paketleri ile resmen göz doldurdu. İşte yeni sunulacak olan destek kredisi paketinin tüm detayları...

Özellikle son dönemler içerisinde ay sonunu getirmekte bir hayli zorlanan emekli vatandaşlara yönelik olarak başlatılmış olan ihtiyaç kredisi destekleri resmen her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu fırsatlar arasında yeni noktayı da Halk bankasından koydu. Halk bankası destek kredisi paketi doğrultusunda emekli vatandaşlara en uygun faiz oranı ile beraber nakit paradisi sağlayacağını aktarırken diğer bir yandan kredi limiti ise 5000 TL olarak net bir şekilde belirlendi. Halkbankası emekli vatandaşlara özel mini destek kredisi paketi doğrultusunda 5000 TL’ye kadar olan tüm nakit para talepleri için yüzdelik olarak 1,55 faiz oranı ile borçlanma imkanı sunacağını da açıkladı. Emekli vatandaşlara kötü gün dostu olmaya devam eden ve yeni destek paketi duyurusu ile bir hayli heyecan yaratan Halkbank acil şekilde nakit para ihtiyacı olan emekli vatandaşlara da fırsat sunmuş oldu.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Paketinin Detayları Neler?

Acil nakit paraya ihtiyacı olan emekli vatandaşlara yönelik olarak Halkbank doğrultusunda sunulmuş olan finansal destek paketine Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredisi ismi verilmektedir. Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredi paketinden Halkbank emekli maaş müşterisi olan tüm vatandaşlar kolaylıkla faydalanabilmektedir. Yapılacak olan kredi başvuruları ise hem Halkbank’ın şubelerinden hem de Halkbank Internet Şubesi ya da mobil şube uygulaması üzerinden rahatlıkla yapılabilmektedir. Halkbank mobil şifresi olan vatandaşlar web üzerinden başvurularını gerçekleştirerek şubeye uğramadan kredi çekme imkanından yararlanabilmektedir.

Bankada acil nakit para çekmek ve kredilerini kullanmak isteyen vatandaşlara yönelik olarak da Halk bankası yüzdelik olarak 1,55 faiz oranı ile ismini en uygun kredi veren bankalar arasında ilk sıralara yazdırmayı başardı. Halkbank ihtiyaç kredisi paketi doğrultusunda aylık taksit ödemesi toplam 36 ay vadeli 5000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde 194,20 TL olarak yapılacak.

Kredinin toplam olarak geri ödemesi ise 6 bin 991,20 TL olarak hesaplandı. Hemen sizler de Halkbank internet sitesi üzerinden kolaylıkla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. İnternet üzerinden yapılmış olan başvurular aynı gün içersinde eğer olumlu bir şekilde değerlendirilirse onaylanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.