Garanti BBVA Yine Gündemde! Banka Elektrikli Scooter Hediye Ediyor!

Garanti BBVA yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamaya göre elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet hediye edilecek.
19 Ekim 2022 17:51 Ekonomi
Garanti BBVA Yine Gündemde! Banka Elektrikli Scooter Hediye Ediyor!

Garanti BBVA yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamaya göre elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet hediye edilecek. Bu kampanyaya bankaya gitmeden katılabilirsiniz. Online başvurular da kabul edilmektedir. Kampanyanın başlangıç ​​tarihi 31 Ekim olarak açıklandı. Bu tarihe kadar başvurunuzun yapılmış olması gerekmektedir.

Garanti BBVA bugün yeni kampanyasını açıklayan resmi bir açıklama yayınladı. Dev banka, bir çekiliş yaparak Garanti BBVA Mobil müşterilerine elektrikli scooter ve elektrikli motosiklet kazanma şansı sunacak. Açıklamanın detayları, 1 Ekim'de başlayan kampanyanın 31 Ekim'de sona ereceğini ortaya koydu.

Tüm Kampanya Detayları

Garanti BBVA'nın kampanyayla ilgili resmi duyurusunda şu ayrıntılara yer verildi:

"Garanti Bankası A.Ş Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (E-40453693-255.01.02-24891.:23.59, 22.09.2022) onayı ile bu kampanyayı başlatmıştır. Çekiliş 18 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de U2 Promosyon ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.’de yapılacaktır. Kampanya tarihleri ​​arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını IOS veya Android telefonuna ücretsiz indiren ve uygulama üzerinden temassız bankacılığa kaydolan herkes, kampanya tarihleri ​​arasında bir çekiliş hakkı ve yeni bir kredi sağladığı takdirde ek çekiliş hakkı kazanacak. Bireysel müşteri olduktan sonra kart ve bir otomatik fatura ödeme talimatı yeterli olacaktır. Başvurduktan hemen sonra bir çekiliş daha alacaklar.

On kazananın her biri bir Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3 Elektrikli Scooter ve bir Rks Form x Elektrikli Şarj Edilebilir Lityum Pil Akülü Katlanabilir Bisiklet 10.4AH alacak. Her yeni müşteri, promosyon boyunca yalnızca üç çekiliş hakkı için uygundur. Kampanya tarihleri ​​arasında otomatik ödeme talimatını iptal eden katılımcılar çekiliş haklarını da kaybederler. Çekiliş sonuçları 23 Kasım 2022'de Türkiye Gazetesi'nde açıklanacak. Asıl ve yedek kazananlara taahhütlü mektupla bildirimde bulunulacak. Katılımcı ödülü kazanırsa ve adres belirsiz veya eksikse, gazete ilanı kullanılarak iletişim kurulacaktır.

Adayların şahsen başvurarak kimlik ve iletişim bilgilerinin fotokopilerini [email protected], 0212 217 41 21 veya Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresi esas kazananlar için 8 Aralık 2022'ye, yedek kazananlar için 23 Aralık 2022'ye kadar belirlenmiştir. Şanslı kazananlara, başvuruları bu son tarihler arasında yapılmadığı ve gerekli tüm belgeleri içermediği takdirde ikramiyeleri verilmeyecektir. Hiç kimse birden fazla bonus alamaz. Kazanılan ayrıcalık devredilemez veya paraya çevrilemez. Hazırlanan beyannamedeki detayları kullanarak başvurunuzu belirtilen sürelere kadar tamamlayın. Çekiliş sonuçları 23 Kasım 2022'de açıklanacak. Sonuçları öğrenmek için takipte kalmanız yeterli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.