Emlak Katılım'dan kaçırılmayacak faizsiz kredi fırsatı

Emlak Katılım Bankası kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Bankadan gelen açıklamaya göre 100 bin TL faizsiz kredi seçeneği hayata geçti. Ayda 3 bin 42 TL ödeme yaparak sizler de bu fırsattan yararlanabilirsiniz.
31 Ekim 2022 10:00 Ekonomi
Emlak Katılım'dan kaçırılmayacak faizsiz kredi fırsatı

Emlak Katılım Bankası benzersiz bir konut kredisi fırsatıyla karşımızda! Faizsiz kredi seçeneği arayanlar için kaçırılmayacak fırsat duyuruldu.

Bankaların konut kredisi faiz oranları yükselmeye devam ederken kredi çekmek yerine finansman kullanmak isteyen kişilere Emlak Katılım Bankası yeni kampanyasını açıkladı. Uzun süre atıl durumda kaldıktan sonra Emlak Katılım Bankası, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan birinci 100 günlük eylem planı programı kapsamında tekrar faaliyete alınmıştı.

Yapılan çalışmaların sonunda Emlak Bankası tekrar faaliyete alınırken dev banka için statü değişikliği de gerçekleştirilmiş ve Emlak Katılım Bankası olarak yola devam etme kararı alınmıştı. Emlak Katılım Bankası'nın olarak yola devam eden banka pek çok şehirde şubeler açarken finansman paketleri ile de öne çıkmıştı.

katilim2.jpg

EMLAK KATILIM BANKASI FİNANSMANI PAKETİ NEDİR, KREDİDEN FARKI NE?

Konut kredisi çekmek yerine konut finansmanı kullanmak isteyen kişiler için Emlak Katılım Bankası yeni oranlarını duyurdu. Müslüman olan kişiler için faiz almak kadar faiz vermekte haram kabul edildiği için katılım bankaları bu noktada öne çıkmayı başarıyor. Konut kredisi paketinden farklı olarak katılım bankaları evi kendileri satın alarak üzerine belirtilen kar oranlarını koyup taksitle almak isteyen kişiye satıyor. Böylelikle faiz söz konusu olmuyor ve banka belirli bir kar payı ile evi kendisi vatandaşa tekrar satmış oluyor.

katilim3.jpg

EMLAK KATILIM BANKASI KONUT FİNANSMANI ORANI YÜZDE KAÇ?

Satın almak istediği ev için konut finansmanı çekmek isteyen kişilere yönelik olarak Emlak Katılım Bankası yüzde 2,95 oranı ile borç para verirken 120 ay vadeli 100 bin TL konut finansmanı paketinde aylık taksit ödemesi 3 bin 42 TL olarak gerçekleşecek. Bankanın konut finansmanı paketinde tahsil etmiş olduğu tutarlar;

Konut finansmanı tahsis ücreti 500 TL,

İpotek tesis bedeli 861,40 TL,

Emlak Katılım Bankası konut finansmanı ücreti 1.092 TL olmak üzere toplamda 2 bin 453,40 TL olarak tahsil ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.