Emeklilere müjde! 8 bin TL nakit ödemeleri başladı

Milyonlarca emekli vatandaşı sevindiren haber geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ya da PTT üzerinden maaş alan kişilere 8 bin TL ihtiyaç kredisi sunulmaya başlandı. Vatandaşların 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeyle bu fırsattan yararlanabileceği belirtildi.
02 Kasım 2022 23:38 Ekonomi
Emeklilere müjde! 8 bin TL nakit ödemeleri başladı

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT'den büyük fırsat geldi! Emeklilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vade imkanlı 8 bin kredi fırsatı duyuruldu.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank veya PTT üzerinden almanız durumunda başvurularınızı gerçekleştirip onay alabileceğiniz 8000 TL ödeme 1 Kasım tarihinde başlayacak.

3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli nakit kredi

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank veya PTT üzerinden almanız durumunda Emekli maaş hesabı aralığı ile birlikte başvuruları gerçekleştirerek nakit alınabileceği bu kampanyalar sayesinde işlemlerini gerçekleştirecek olan her birey için 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli nakit kredi imkanı sağlanacak.

oo2.jpg

8.000 TL emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Emekli maaşını Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank kamu bankaları ve PTT’den alan her birey için yapılacak olan işlemler nakit ihtiyacı olan emekliye belirli şartlar göz önünde bulundurularak bu bankalardan istedikleri zaman kredi imkanından faydalanabilecekler.

Gece açıklanan internet sitesi üzerindeki duyuruya göre özellikle kasım ayı içerisinde daha önce bankadan kredi kullanmış ve emekli maaşı kamu bankaları üzerinde olan kişiler için 8.000 TL'ye kadar daha ek ödemeli Kredi imkanı sağlanacağı duyuruldu. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte başvurularınızı yapabilirsiniz. Yapılan bu kampanyalara katılacak olan bireyler Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank haricinde PTT üzerinden de başvuru yapabilecekler.

oo33.jpg

PTT üzerinden maaş alanlar nasıl başvuru yapabilir

Emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden kolay bir şekilde işlem yapma hakkına sahip oluyorsunuz. Onaylanan bu kredileri istediğiniz zaman hesabınıza yatırarak da kullanabilirsiniz. Emekli maaş müşterileri özellikle PTT şubelerini giderek başvuru işlemlerini yapabilir. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler cep telefonları üzerinden SMS atarak da hemen ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilir. PTT yazıp boşluk bırakıp kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 3050 numarasına gönderme işlemi yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.