Emekli vatandaşlara 25 bin TL nakit desteği! Başvurular açıldı

Halkbank ihtiyaç sahibi vatandaşlar için müjdeli haberi verdi! Bankanın yaptığı duyuruya göre emeklilere 25 bin TL kredi desteği sağlanacak. Aynı gün parayı nakit olarak alabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi için başvurular açıldı. Ayrıca katılım şartları da belli oldu.
12 Eylül 2022 17:00 Ekonomi
Emekli vatandaşlara 25 bin TL nakit desteği! Başvurular açıldı

Halkbank, emekli vatandaşlar için 25 bin TL'lik ihtiyaç kredisini duyurdu. Fırsattan yararlanmak isteyenler için başvuru şartları açıklandı. İşte detaylar...

Vatandaşların kış ayının yaklaşması ve yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte giderleri yükselmeye başladı. Veliler bir yandan okul masraflarını düşünürken bir yandan da kış ayında gelecek yeni harcamaları düşünmeye başladı. Emekliler bu durumu en kolay şekilde atlatabilmek için bankalara yönelmiş durumda.

halkbank-2.jpg

Halkbank tarafından yapılan yeni kampanya ile birlikte 25 bin TL'ye kadar kredi anında hesaplara aktarılıyor. Yüzde 1.55 faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredisi için ödemelerde oldukça kolay şekilde yapılabiliyor. Emeklilere özel olarak başlatılan kampanya kapsamında taksitler kişinin gelirine göre farklı şekillerde ödenebiliyor. Farklı zamanlarda gelir ve giderleri değişen kişiler düz taksit ödemelerinde zorlanma yaşayabiliyor. Esnaf ve çiftçilerin yaz zamanında daha fazla kazanması gibi durumlarına karşılık olarak Halkbank tarafından geliştirilen ödeme yöntemi sayesinde vatandaşlar zorlanmadan kredi ödemelerini gerçekleştirebiliyor. 25 bin TL'ye kadar olan ödemelerinizi

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Esnaf ve çiftçi gibi mesleklerde emeği geçen kişilerin kredi kullanarak kış ihtiyaçlarını karşılayabilmesi hedefleniyor. Halkbank tarafından yapılan bu kampanya ile birlikte yüzde 1.55 oranıyla kredi çekilebiliyor.

halkbank-3.jpg

Başvuru Koşulları Nelerdir?

  • Maaşını Halkbankası'ndan alan veya maaşını Halkbankası'na aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi’nden faydalanabilmektedir.
  • Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
  • Tahsis ücretine %10 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir. Kredi faiz oranları; bankadan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı ve İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşteriler için geçerlidir.
  • Kredi başvurusunda bulunabilmek için kredi notunuzun belirli bir seviyede olması gerekmektedir.
  • Daha öncesinde çektiğiniz kredilerden herhangi bir sorun yaşamamanız gerekmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.