Doları olan yaşadı! Ünlü ekonomist gün verdi

Dolar sahipleri dikkat... Ünlü ekonomist Selçuk Geçer flaş bir tahmin ile karşımıza çıktı! Geçer'in yaptığı açıklamaya göre dolar kuru çok yakında kritik bir eşiği geride bırakacak. O tahmin herkesi şaşırttı...
17 Kasım 2022 15:00 Ekonomi
Doları olan yaşadı! Ünlü ekonomist gün verdi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yaptığı tahminlerle adından sürekli olarak söz ettiren bir isim haline geldi. Geçer'in son iddiaları dolar sahiplerini ilgilendiriyor! Dolar ne kadar olacak diye düşünenler için dikkat çeken açıklama geldi!

Doları olanların adına aşina olduğu ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar hakkında yeni tahminler gelmeye devam ediyor.

Milli Gazete'nin haberine göre, dolar kurunda yüksek tahminlerde bulunan ve bu nedenle BDDK tarafından hakkında suç duyurusunda dahi bulunulan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları olan yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu.

dolar.jpg

Ünlü ekonomist doların yükseleceği tarihi açık açık dile getirdi. Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağını her fırsatta dile getire Geçer, Kasım ve Aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkacağının altını çizdi.

Geçer, "Merkez Bankası beklenti anketindeki hedefler gerçekçi değil ama onlar da yıl sonuna yakın yüksek dolar kurunu konuşmaya devam ederler." ifadelerini kullandı.

Geçer, aynı zamanda dolar kurunun yükselişine devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.