Denizbank'tan emekli vatandaşlara 3 ay ertelemeli 30 bin TL kredi fırsatı!

Denizbank emekli vatandaşlar için müjdeli haberi verdi! Bankadan gelen açıklamaya göre emeklilere 3 ay ertelemeli olarak 30 bin TL nakit kredi imkanı sağlanacak. Peki ya başvuru şartları neler? İşte detaylar...
27 Ağustos 2022 16:02 Ekonomi
Denizbank'tan emekli vatandaşlara 3 ay ertelemeli 30 bin TL kredi fırsatı!

Emekliler için müjdeli haber Denizbank'tan geldi. Denizbank, emeklilere 30 bin TL nakit kredisi sunuyor. Başvuru şartları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Emekli olan vatandaşlar için yeni bir kampanya duyurusu paylaşan Denizbank üzerinden 30000 TL’ye kadar ödeme alınacağı ve bu paraların gelir belgesiz olarak verileceği açıklandı. Acil ihtiyacınız olması durumunda başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen kişiler için yapılacak olan bu kampanyalarda 30000 TL nakit kredi kullanacak olan kişiler, Denizbank üzerinden emekli maaşı alması isteniyor.

Denizbank, yapmış olduğu, emekli kampanyasında özellikle kendi bankasından emekli maaş alan vatandaşlar için yeni ve güncel kampanyalar yapmaya devam edeceğini açıkladı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Denizbank üzerinden başlatılan bu kampanyalara katılacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilecek ve onaylanan krediler, aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır.

emekli-2.jpg

BAŞVURU

Denizbank üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız, kredi başvurunuzu cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da kolay bir şekilde yapabileceğinizi söylemek istiyoruz. Denizbank üzerinden kredi başvurusunda bulunacak olan emekliler, SMS atmak istiyorlarsa Kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderebiliyor. Başvuruları gerçekleştirdikten sonra onay alan kişilere 5 dakika içerisinde kredi sonucunu verecek olan Denizbank, yapmış oldukları bu kredi kampanyası ile birlikte vatandaşlara hızlı bir şekilde işlem yapıyor.

emekli-3.jpg

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda bankaya sms atmak istemiyorsanız, bankanın mobil uygulamasına giriş yaparak buradan da ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir ve Denizbank tarafından yapılan 30000 TL kredi kampanyasına Denizbank, mobil uygulaması üzerinden de sahip olabilirsiniz. Denizbank, mobil uygulamasını kullanabilmeniz için banka müşterisi olmanız ve banka üzerinden hesabınız aracılığı ile birlikte internet bankacılığı şifresi oluşturmanız isteniyor. Bankanın şubelerine giderek ve resmi internet siteleri üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek de işlemler yapabilecek ve bankanın yapmış olduğu tüm emekli kampanyalarından faydalanabileceksiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi imkanı sağlanmaktadır. Emekli maaş hesabınız üzerinden kredi başvurularında bulunacak olan kişilere en yakın banka şubelerine giderek işlem verilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.