Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücretli ve EYT'lilerle ilgili müjdeli açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün önemli açıklamalarda bulundu. Milyonlarca asgari ücretli ve EYT'li vatandaşı heyecanlandıran müjdeler paylaşıldı. O vatandaşların 2023'e fırsatlarla gireceği belirtildi.
02 Kasım 2022 23:43 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücretli ve EYT'lilerle ilgili müjdeli açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca EYT'li ve asgari ücretli vatandaşı sevindiren önemli bir açıklamada bulundu.

Asgari ücret 2023'te ne kadar zamlanacak? Milyonlarca vatandaş bu sorunun yanıtını arıyor. Kulislerdeki rakamlar 8 bin 500 lira ile 10 bin lira arasında değişiyor. İşverenler de işçiler de yapılacak zammı merak ediyor. Hükümetin yaptığı çalışmalar yakından takip edilirken son olarak heyecanlandıran açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

rr22.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 asgari ücret zammıyla ilgili yaptığı o açıklama

"Şu an sağ olsun Vedat Bey çalışmalarını ekibi ile beraber yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl bu çalışmaların arka arkaya açıklandığı aylar olacak. Buralardaki ücret politikalarımızı açıklayacağız. Tabi en önemlisi asgari ücretin yeniden tespitini çalışması olacak. Bu çalışma ile beraber EYT, sözleşmeli hepsini arka arkaya açıklayacağız. 2023'e tüm bunları açıklayarak gireceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.