Cebinde Ziraat Bankası Denizbank ve Akbank Kart Olanlar Dikkat Etsin! Kartınıza Ödeme Yapılıyor!

Akbank Denizbank ve Ziraat Bankası kart sahipleri dikkat etsin. Ceplerinde Akbank Denizbank ve Ziraat Bankası kartlarını kullanan ve bu bankalarda hesabı bulunan tüm vatandaşlara yapılacak işlemlerde nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilirsiniz.
23 Ekim 2022 13:00 Ekonomi
Cebinde Ziraat Bankası Denizbank ve Akbank Kart Olanlar Dikkat Etsin! Kartınıza Ödeme Yapılıyor!

Kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilir ve 36 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Nakit kullanmak isteyen vatandaşlar için oluşturulan kampanyada, belirlenen şartlar dahilinde dilediği zaman kredi kullanacak kişilere kredi ödemesi üç banka üzerinden yapılacak ve onaylanan krediler aynı gün içinde kullanılacaktır.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen ve üç farklı bankada hesabı bulunan müşterilerin banka kredi notunun 1300 ve üzeri olması bankaların belirlediği şartlardan biridir. Banka kredi politikalarına uymanız durumunda Denizbank ve Akbank, ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen tüm vatandaşlar için bu kredi ödemelerinin yapılmasında özellikle cep telefonunuza SMS göndererek size destek olacaklarını belirtmişlerdir. Denizbank ve Akbank müşterilerinin kendi hesaplarından alacakları şifre ile giriş yaparak günün her saati online kredi başvurularına ulaşabileceklerini söyleyebiliriz. 50.000 TL'ye kadar ödeme tablosu oluşturabileceğiniz 36 ay vadeli ve 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturabileceğiniz bu Kredi kampanyalarına hemen internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunarak ve hesabınıza para yatırarak başvurabilirsiniz.

Ziraat Bankası, resmi internet sitesinde, kendi banka müşterilerine Ekim ayı sonuna kadar en düşük faiz oranlarıyla 50.000 TL'ye kadar kredi sunacağını duyurdu. Kampanya süresince Ziraat Bankası internet bankacılığı üzerinden başvuran bireysel ve emeklilere anında 50.000 TL ödeme yapacak veya size en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir kaynağınızı belgeleyen ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın Emeklilik Promosyon Kampanyası 31 Ekim'de Sona Erecek

Ziraat Bankası emeklilik programı promosyon ücretleri açıklandı. 31 Ekim'e kadar emekli maaşını Ziraat Bankası'na aktarmak isteyenler şubeye giderek, mobil bankacılıktan veya internet bankacılığından yararlanabilirler. Emekli maaşını üç yıl süreyle Ziraat Bankası'ndan almayı kabul edenlere promosyon ödemesi yapılacak.

2022 Ziraat Bankası emeklilik promosyonunun maliyeti, maaşını bankaya devretmek isteyenlerin merak ettiği bir konu. Emeklilik ödemelerini Ziraat Bankası'na ödemeyi taahhüt eden müşteriler, onlardan cazip teklifler alıyor. Kamu bankaları ticari bankaları takip ederek promosyon maliyetlerini yükseltti. Ziraat Bankası'na maaş transferi ATM, şube, internet bankacılığı veya SMS yöntemi ile talep edilebilir.

Emekli maaşını Ziraat Bankası'na aktaran emeklilerden promosyon ücreti alınacağı belirtildi. " SGK (Emeklilik Sandığı, SSK, BAĞ-KUR) emeklilik ödemelerini Banka üzerinden alan müşterilere:

  • 3.500 TL'den az emekli maaşı alanlar için 3.000 TL
  • 3.500 ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlar için 3.500 TL
  • 7.500 ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlar için 4.500 TL
  • 10.000 TL'nin üzerinde emekli maaşı alanlara 5.000 TL ödenecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.