BİM Market 18 Kasım Yeni Aktüel Kataloğu Çıktı! BİM İndirimleri Rakiplerini Çıldırttı!

BİM market 18 Kasım Salı gününe ait yeni aktüel broşürünü yayımladı. Katalogta neler yok ki!
15 Kasım 2022 21:51 Ekonomi
BİM Market 18 Kasım Yeni Aktüel Kataloğu Çıktı! BİM İndirimleri Rakiplerini Çıldırttı!

BİM Marketin 18 Kasım aktüel kampanyasını sizin için takip ettik. Katalogta oldukça düşürülmüş fiyatlar dikkat çekiyor. İndirim denince akla gelen en büyük market zincirlerinden biri hiç şüphesiz BİM Market. Bu nedenle BİM Marketin yeni broşürleri devamlı takip ediliyor. Fiyatlardaki dalgalanmanın kura bağlı yön değiştirmesi ise halen devam ediyor diyebiliriz. Ürün fiyatlarındaki dalgalanmanın duraan bir hale gelebilmesi önümüzdeki bir kaç ayda ancak mümkün gibi görünüyor. Bu aşamada, cebindeki parasıyla alabildiği kadar fazla mal almanın derdine düşen vatandaşın da, haliyle en fazla indirim yapan marketlere doğru bir yönelmesi söz konusu

Yazımızda, BİM Marketin camlarını çoktan süslemiş olan yeni broşürdeki ürünleri fiyatlarıyla birlikte size aktarmaya çalıştık. Bir açıdan baktığımızda, dolardaki ani yükselişlerin fiyatlara olumsuz etki ettiğini gözlemledik. Tam da bu noktada, devletin devreye girip, fahiş fiyat uygulayanların yanında, indirimleri anlık yansıtma eğiliminde olmayan market zincirlerine karşı da söylemleri ve caydırıcı uygulamalarını sıkılaştırdığını söyleyelim.

BİM Market 18 Kasım İzdiham Çıkaracak Kataloğu

Dur durak bilmeden kataloglarına yeni yılda da devem eden BİM Marketin size en yakın mağazalarını 18 Kasım'da ziyaret etmeyi sakın unutmayın. Rafların uygun fiyatlı ürünlerle dolup taşacağı önümüzdeki Salı günü, belirlediğiniz ürünleri tükenmeden alabilmek için elinizi çabuk tutmanızda fayda görüyoruz.

Sütyen: 79 TL
Penti Külotlu Çorap: 22,50 TL
Erkek Boxer: 23,50 TL
Kadın - Erkek Atlet: 23,50 TL
Dalin Bebek Yağı: 42,50 TL
Dalin Kolay Tarama Spreyi: 36,50 TL
Dalin Bebek Kolanyası: 27,50 TL
Çocuk Çorapları: 7,50 TL
Dost Light Yoğurt: 19,50 TL
Lokum Kıvamında Beyaz Peynir: 39,50 TL
Kolat Peyniri: 64,50 TL

Yeni aktüel broşürü halen daha incelemeyenler, bu yazımızı okumaya devam etsinler. Zira, Maskaralar, tokalar, nemlendiriciler, makyaj aynaları, spreyler, losyonlar, jel ürünler ve daha niceleri hepsi birden elinizin altında bulabileceğiniz ürünlerden.

BİM Market 18 Kasım Salı Yeni Aktüel Kataloğu Yayımlandı

Diğer broşürü incelediğimizde, yiyecek içecek ürünlerini görüyoruz. Onlarda da sizi kendine çekecek çok cazip fiyat etiketlerini görebilmeniz mümkün. Bu ürünlere kısaca değinecek olursak; kupalar, iç çamaşırları, şampuanlar ve daha bir çok kahvaltılıkların da indirimden nasibini aldığını gözlemlemiş bulunuyoruz.

Led Işık Zinciri: 59 TL
Metal Kutulu Makyaj Fırça Seti: 59 TL
Kupa: 89 TL
Makyaj Süngeri: 27,50 TL
Zeka Küpü: 19,50 TL
El Kremi: 11,50 TL
Çocuk Çorapları: 7,50 TL
Vücut Spreyi: 36,50 TL
Vücut Kremi: 39,50 TL
Saç Maskesi: 36,50 TL
Vücut Yağı: 39,50 TL

Gelen her kataloğu hızlı bir şekilde size ulaştırabilmek için araştırmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. "Haftanın Önerileri" kapsamında yayımlanan yeni kataloğu kalemimizin elverdiği ölçüde anlatmaya çalıştık. Hepinize güzel alışverişler diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.