Benzin ve dizel araçlar için yolun sonu! Satışları yasaklanacak

Benzin ve dizel araçlar için yolun sonu geliyor. Avrupa Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre o modeller çok yakında piyasaya veda edecek. AB, benzin ve dizel arabaların satışını yasaklayacak.
03 Kasım 2022 09:30 Ekonomi
Benzin ve dizel araçlar için yolun sonu! Satışları yasaklanacak

Araç sahipleri bu haberi yakından takip etsinler. Bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Benzin ve dizel araçlara yasak tarihi belli oldu. İşte tüm detaylar...

Araç sahiplerinin dikkatine bu haber sizi ilgilendiriyor

Yaşanan flaş bir gelişmeye göre araç sahiplerini çok yakından ilgilendirmekte olan bir haber ortaya atıldı. Benzinli ve dizel araba sahipleri ilgilendirmekte olan bir takım yasakların geldiği belirtilmeye başlandı. Gündeme bomba gibi düşmüş olan bu haber ise araç sahiplerini çok derinden etkileyecek gibi duruyor. Yasak haberleri gündeme gelirken fırtınaların esmesine neden oldu. Dizel ve benzinli otomobiller için bir dizi önlem alınmış olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda yasaklar için ise net tarihte 2 Kasım 2022 çarşamba günü yani bu sabah saatlerinde açıklanmış oldu. Araç sahiplerini ise ne yazık ki zor günler geliyor. Yasaklara uymayan kişiler içinse çok önemli cezalar geleceği açıklandı. Dizel ve benzinli araçlar için yasak getirildiği ortaya çıktı. Net tarihte açıklandı.

cc2.jpg

Benzinli ve dizel arabalar için birçok yasak getirildi

Avrupa Birliği Kurumu şok bir karar ile aldığı kararı açıklamış oldu. Alınan bu karardan sonra ise 2035 yılında dizel ve benzinli araç satışları ile ilgili yasakların genel olarak kabul edildiği ortaya çıktı. Yaşanan bu sıcak gelişmeden sonra ise gündemde fırtınalar esmeye başladı. Alınan yasak kararı ile ilgili ney tarih ise belli oldu. Araç satın almak isteyen vatandaşlar ise bu gelişme karşısında tepkilerini çok sert bir şekilde gösterdiler. Ancak alınan bu karar 2035 senesi için geçerliliği olacak. Otomotiv piyasalarında yaşanmakta olan bu gelişme ise sıcak saatlerin yaşanması adına da iyi bir karar oldu. Avrupa Birliği konseyi tarafından alınan bu karardan sonra tartışmaları da beraberinde getirmiş oldu.

cc3.jpg

Avrupa Birliğinde yaşanan son dakika gelişmesi ne?

Avrupa Birliğinde yaşanan son dakika sıcak gelişme ise gündemi de bir hayli sarsacak nitelikleri taşıyor. Avrupa Birliği Konseyi tarafından alınan şok karar gündeme bomba gibi düştü. Alınan karar sonrasında ise dizel ve benzinli araç satışlarına yasak getirildiği belirtilmeye başlanıldı.. 2035 yılında alınan yasak kararı aşama aşama uygulamaya geçirilecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.