Bankamatik kartı kullanan herkese 150 TL nakit hediyesi veriliyor

Bankamatik kartı kullanıcıları dikkat! Ziraat Bankası açıkladı... Ziraat bankamatik kartı kullanan herkese 150 TL nakit hediyesi vermeye başladı. Hemen siz de bu fırsattan yararlanabilirsiniz...
11 Kasım 2022 18:00 Ekonomi
Bankamatik kartı kullanan herkese 150 TL nakit hediyesi veriliyor

Ziraat Bankası duyurdu... Tüm bankamatik kartı müşterilerine 150 TL nakit hediyesi veriliyor. Ödemeler ATM aracılığıyla hemen çekilebiliyor!

Ziraat Bankası, müşterilerini memnun edecek bir kampanyaya daha imza atıyor. Ziraat Bankası’nın bankamatik kartını kullananlara başvuru yapmaları durumunda 150 TL hediye para tanımlanacak. Milyonlarca müşterisi olan Ziraat Bankası’nın ödül parası, alışverişlerinizde kullanılabilecek. Ziraat Bankası banka kart sahibi olanlar için son başvuru tarihi belli oldu. Ziraat Bankası’nın nakit ödül kampanyası ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Türkiye’de kamu bankaları ve özel bankalar arasında en çok kullanılan banka olan Ziraat Bankası peş peşe yeni kampanyaları ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Özellikle maaş promosyonu konusunda müşterilerinin kalbini kıran ziraat bankası ödül para kampanyaları ile gönül alma turlarına çıktı. Ziraat Bankası’ndan yapılan yeni duyuruya göre banka kartı kullanan müşterilere hediye para verilecek. Ziraat Bankası Bankkart sahibi olanlar başvuru yapmaları durumunda 150 TL nakit paranın sahibi olacak. Hediye para doğrudan hesabınıza tanımlanacak. Ziraat Bankası hediye para kampanyasının detayları açıklandı.

ziraat.jpg

ZİRAAT BANKASI HEDİYE PARA DAĞITIYOR

Ziraat Bankası, tüm müşterilerine hediye para dağıtıyor. Üstelik kredi kartı kullanıyor olmanız gerekmiyor banka kartınızın olması yetiyor. Ziraat Bankası Bankkart kullanıcıları, Başvuru yapmaları durumunda kampanyaya katılabiliyor. Kampanya katılım koşulları da banka tarafından açıklandığı nokta Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre Bank kart kullanıcıları, anlaşmalı Market Kasap Bakkal Şarküterilerden Yaptıkları her 300 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL hediye para kazanacak.

KAMPANYAYA SMS İLE KATILIM

Ziraat Bankası tarafından milyonlarca müşteriye sunulan yeni kampanyanın detayları belli oldu. Başvurular mobil uygulama üzerinden ya da bankkart.com.tr adresinden yapılabiliyor. Ayrıca kampanyaya katılmak için SMS ile başvuru yapmak mümkün. sms ile başvuru yapmak için MARKET150 yazıp 4757’ye SMS göndermek gerekiyor. Kampanyaya katılacak olanların mutlaka anlaşmalı iş yerlerinden alışveriş yapması gerekiyor.

ziraat-2.jpg

SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

Ayrıca Ziraat Bankası’nın hediye para kampanyasında başvuru süreleri de belli oldu. Kampanyaya katılmak isteyenlerin en geç 15 Kasım 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Kampanya kapsamında, kazanılan hediye paralarında 30 Kasım 2022 tarihine kadar kullanılması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.