Asgari ücret ne kadar olacak? Flaş iddia geldi!

Asgari ücret için hükümetin çok yakında bir zam müjdesi duyuracağı bekleniyor. Gazeteci Şaban Sevinç, bir bakandan aldığını iddia ettiği bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Asgari ücretin ne kadara yükseleceği ortaya çıktı!
20 Ekim 2022 13:00 Ekonomi
Asgari ücret ne kadar olacak? Flaş iddia geldi!

Gazeteci Şaban Sevinç asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı! Sevinç'in açıkladığı o bilgiler gündemde büyük bir ilgi uyandırdı. İşte detaylar...

En son yüzde 58'lik ve yüzde 64'lük bir artışın olabileceğine dair beklentiler konuşulurken son gelen bir açıklama herkesin heyecanlanmasına yol açtı.

Medyaradar'da yer alan habere göre; Haber Global canlı yayınında gazeteci Şaban Sevinç, asgari ücret ile ilgili kulislerde konuşulan oldukça dikkat çeken bir rakamı gündeme getirdi. Sevinç, başka bir kanalda konuşurken bir ismin Bakan'dan aldığı bilgiye göre asgari ücretin 9 bin 500 liraya kadar çıkabileceğini söylediğini aktardı.

asgari-3.jpg

Öte yandan Sevinç, Bakan Bilgin'in ortada konuşulan rakamların gerçekçi olmadığını, daha sürecin olduğunu ve taraflarla konuşmadan bu rakamların konuşulmaması gerektiğini söylediğini bir kez daha dile getirdi. Bu nedenle beklemek gerektiğini söyleyen Sevinç, beklentinin şimdiden yükseldiğini belirtti ve bundan sonra 9 bin TL'nin altında belirlenecek bir asgari ücretin hayal kırıklığı yaratabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.