Ankara'nın merkezinde 2+1 apartman dairesi satışa çıktı! 200 bin TL'ye bu fırsat kaçmaz

Ziraat Bankası ve Halkbank konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için ev satışı hizmetine başladı. Ankara'nın merkezinde yer alan 2+1 120 metrekare büyüklüğündeki bir apartman dairesi, 200 bin TL'den satışa sunuldu. İşte ilanın tüm ayrıntıları...
18 Ağustos 2022 20:04 Ekonomi
Ankara'nın merkezinde 2+1 apartman dairesi satışa çıktı! 200 bin TL'ye bu fırsat kaçmaz

Gayrimenkul fiyatlarının her geçen gün artmaya evam ettiği 2022 yılında vatandaşı sevindiren haber kamu bankalarından geldi. Türkiye’nin 2 büyük kamu bankası Ziraat Bankası ve Halkbank, vatandaşlara bütçelerine uygun şekilde çok cazip fiyatlara ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ziraat ve Halkbank konut satışları ile gayrimenkul piyasası fiyatlarını düşürürken, çok uygun geri ödeme koşullarında konut kredisi desteği de sunuyor. İşte Ziraat’in ve Halkbank’ın 2022 yılında gerçekleştirdiği konut satışlarından uygun fiyatlı olanları!

Ziraat Bankası’ndan Konut Satışı

Türkiye’nin en büyük bankacılık kuruluşu Ziraat Bankası, 2022 yılında da herkese uygun fiyatlarda konut satışı gerçekleştiriyor. Ziraat Bankası konut satışı kapsamında güncel konut satış ilanları yayınlanıyor. Bu ilanlara teklfi vermek isteyenlerin öncelikle ilana özel olarak belirlenen teminat bedelini Ziraat’e yatırması gerekiyor. Teminat bedelini yatıran herkes söz konusu ilanın son teklif süresine kadar teklif iletebiliyor. Teklif süresi sona erdiğinde en yüksek teklife sahip olan kişi konutu satın alma hakkına sahip olabiliyor. Üstelik Ziraat Bankası’nın çok düşük faizli ve uzun vadeli konut kredisi desteğinden yararlanabiliyor.

ankara-2.jpg

Ziraat Bankası’ndan Ankara’da 162.000 TL’ye Daire

Ankara’nın Beypazarı ilçesi Ayvaşık Mahallesindeki “Akropol Termal Şehir” projesinin A4 Blok No:31 adresindeki 100 metrekare 2+1 apartman dairesi satışta bulunuyor. Sadece 9.720 TL teminat bedeli belirlenen konutun satış başlangıç bedeli ise 162.000 TL olarak duyuruldu. İlanın minimum teklif artışı ise 1.000 TL olarak açıklandı.

Halkbank’tan Konut Satışı

Kamu bankası Halkbank’ta tıpkı Ziraat Bankası gibi icradan gelen konutlar için satış gerçekleştiriyor. Açık arttırma usulünde gerçekleştirilen konut satışları “Halkbank Gayrimenkul” resmi web sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu satışlara teklif verebilmek içinde ilan özelinde belirlenen teminat bedelinin yatırılması gerekiyor.

ankara-3.jpg

Halkbank Ankara’da 220.000 TL Apartman Dairesi

Halkbank tarafından Ankara’nın Beypazarı ilçesinde apartman dairesi sadece 220.000 TL başlangıç bedeliyle satışa sunuluyor. İhaleye katılmak isteyenler 6.600 TL teminat bedelini ödeyerek 220.000 TL başlangıç bedeli üzerinden minimum 2.500 TL artış sağlayacak şekilde teklif verebiliyor. Teklif verilecek apartman dairesi 113 metrekare 2+1 mimari özelliklere sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.