Akbank'tan tüm vatandaşlara nakit hediyesi: Paranız hemen hesabınızda!

Akbank önemli bir duyuru ile vatandaşların karşısına çıktı. Yapılan açıklamaya göre bankada kartı bulunan herkese 60 TL nakit hediyesi verilecek. Siz de hemen kolay bir şekilde başvurunuzu yapabilirsiniz!
17 Ekim 2022 10:51 Ekonomi
Akbank'tan tüm vatandaşlara nakit hediyesi: Paranız hemen hesabınızda!

Akbank banka kartı bulunan tüm vatandaşlara 60 TL hediye veriyor. 31 Ekim tarihine kadar devam eden kampanyanın tüm detaylarını sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar...

Bankalar müşterilerine özel kampanyalarını duyurmaya devam ederken Akbank tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda yeni bir kampanya başlatıldığı belirtilerek 31 Ekim’e kadar devam edeceği bildirildi. Kampanyaya katılan banka müşterilerinin ise 60 TL kazanacağı ifade edildi.

SMS GÖNDERİLEBİLECEK

Akbank müşterilerine market kampanyası başlatıldığı duyuruldu. Akbank tarafından yapılan açıklamada, market, manav, kasap ve şarküteri sektörlerinde internet alışverişleri dahil tek seferde yapılacak 2. ve sonraki 250 TL üzeri harcamaya 20 TL , toplamda 60 TL chip-para kazanılacağı ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce Juzdan’dan ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayabilir veya “MARKET” yazıp 4566’ya SMS gönderebileceğiniz ifade edildi.

akbank2.jpg

Kampanya 1 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtilen duyurunun devamında kampanya kapsamında bireysel asıl Akbank Kart ile tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 250 TL üzeri her market, manav, kasap ve şarküteri harcamanıza 20 TL , toplamda 60 TL chip-para yükleneceği vurgulandı.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından ” MARKET ” yazıp 4566’ya SMS göndermesi, Juzdan’dan ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması gerektiği belirtilen duyurunun devamında Juzdan ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanabileceği vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

SMS ile katılımlarda ise, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Akbank Mobil ile katılımlarda ise, Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

nakit2.jpg

Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

60 TL CHİP-PARA KAZANILACAK

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 60 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyadan sadece açık bireysel asıl Akbank Kart sahipleri yararlanabilecektir. Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir.

Axess, Wings, Free, ticari kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca ilk işlem kampanyaya dahildir.

ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.