Akbank'tan düşük faizle 15 bin TL nakit fırsatı!

Akbank kredi fırsatı ile karşımıza çıktı. Düşük faizli kredi seçeneğini müşterilerine duyuran banka, 0.99 faiz oranı sunuyor. Anında ödemeli 15 bin TL nakit desteği sağlanıyor. Peki ya kimler bu kredi imkanından yararlanabiliyor? İşte detaylar...
11 Ekim 2022 10:00 Ekonomi
Akbank'tan düşük faizle 15 bin TL nakit fırsatı!

Akbank acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşların imdadına koşacak bir kampanya ile karşımıza çıktı! 0.99 faiz oranı ile 15 bin TL kredi fırsatı başladı! İşte detaylar...

Akbank’tan acil nakit paraya ihtiyacı olanlar için düşük faizli kredi müjdesi geldi. Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada 0,99 faiz oranı ile 12 ay vadeli 15.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi. Krediyi kullanmak isteyenlerin Akbank şubelerine müracaat etmeleri gerekiyor. Ancak düşük faizli kredi kampanyası için Akbank’ın Tek bir şartı bulunuyor.

Akbank 0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor! 12 ay vadeli 15 bin TL için tek bir şart var. Akbank’tan yeni müşterilere özel düşük faizli kredi kampanyası başladı. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan son dakika duyurusunda 12 ay vadeli 15.000 TL düşük faizli kredi verileceği bildirildi. Akbank yeni Kredi kampanyasında faiz oranını 0,99 olarak belirledi. Başvuru yapmak isteyenlerin Akbank’ın yeni müşterisi olması gerekiyor. Çünkü Akbank bu kredi kampanyasını sadece yeni müşterilere özel olarak yapıyor.

nakit3.jpg

YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL BİREYSEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Akbank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada yeni Akbanklı olacak olan müşterilere Özel bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına başlayacağını bildirdi. 15.000 TL ye kadar olan acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırlanan Akbank, 0.99 faiz oranı ile 12 ay vadeli kredi verecek. Akbank’ın Kredi kampanyasında aylık taksit tutarı da gelirinize göre belirlenecek. Akbank mobil ve Akbank internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapılabilecek. Yeni Akbank müşterisi olmak isteyenler aynı zamanda banka şubelerine giderek de başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.

MOBİLDEN AKBANK MÜŞTERİSİ OLABİLİRSİNİZ

Akbank müşterisi olmak için banka şubelerine gidebileceğiniz gibi Akbank mobil uygulaması ya da internet bankacılığı üzerinden de yeni müşteri olabilirsiniz. Yapmanız gereken şey Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmek ve ardından açılış ekranında bulunan “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklamak. Burada sizden istenilen bilgileri doldurduktan sonra Hemen Akbank müşterisi olabilirsiniz. Ardından mobil bankacılık girişi yaparak kredi ve kredi kartı bölümüne tıklayıp kredi başvurusu yapabilirsiniz.

nakit2.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ 12 AY VADELİ SUNULUYOR

Akbank’ın 0.99 faiz oranı ile verdiği düşük faizli kredi kampanyası 12 ay vadeli olarak sizlere sunuluyor. Aynı zamanda bu Kredi kampanyasında ödeme erteleme seçeneği bulunmuyor. Akbank’tan kredi kullanmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak ve kredi puanınızın 1200 puan ve üstü olması gerekiyor. Ayrıca tabii ki Düzenli bir gelire sahip olmak da aranan diğer şartlar arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.